ALLT DU BEHÖVER VETA OM TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

  • 2
    Delningar

Din handgjorda badtunna eller bastu är klar! – Vad händer härnest?

Det kommer inte att dröja länge innan du kan njuta av ett avkopplande bad, men först måste din badtunna eller bastu noggrant förpackas – det bör placeras på en stabil bas, fastspänd på plats och insvept med ett skyddande skikt. Ett väl förpackat paket är både lättare att transportera och lasta. Här på TimberIN lägger vi stor vikt vid förpackningar för att se till att din nya badtunna eller bastu anländer i perfekt skick.

Bas

Alla badtunnor och bastu placeras på ett stabilt underlag – en vanlig euro pall. Monterade badtunnor placeras vertikalt för enklare hantering. Större och längre delar av icke-sammansatta badtunnor och bastu placeras också vertikalt, medan mindre och kortare delar staplas horisontellt (se nedan).

icke-sammansatta-bastu-badtunna

Dämpning och stabilisering

För att skydda polypropylen eller glasfiberskal använder vi en kartongark in under locket på varje monterad badtunna. När tunnan är placerad på en euro-pall, är det på plats genom att linda en rem över badkaret och under euro pallen och dra åt den. Samma sak gäller för icke hopsatta produkter, som är staplade och därefter fastspända på plats.

Omslag av produkt

När alla delar av badtunnan eller bastun är säkrade och fastspänd, är hela paketet noggrant inslagna i skyddsfilmen. Det hjälper till att hålla alla delar intakt och skyddar produkten från skador.

Där har du det – en säkert placerad, fastspänd och inslaget paket som är på väg.

icke-monterade-barrel-bastu-i-lastbilen

Här hittar du mätningar av alla paketerade badtunnor och bastu.

Mätningar av fullt förpackade produkter:

bastu-badtunna-dimensioner

Ju mer information du kan få i våra artiklar nedan:

 

https://www.badtunnaspa.se/blog/2016/12/30/hur-skoter-man-tragolvet-en-badtunna/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *