HUR FUNGERAR VEDELDADE BADTUNNOR?

  • 1
    Dela

Först av allt, låt oss täcka mekanism kring hur vedeldade badtunnor i glasfiber fungerar. Den huvudsakliga idén här är att ha ett underbart varmt bad som kan ta bort stress eller erbjuda njutning med sina vänner. Värmen kommer med eld, så i de flesta fall är en vedeldad badtunnavärmare nödvändig. Det finns några huvudsakliga typer av värmare: monterad internt eller externt. De kan vara tillverkade av rostfritt stål eller marin aluminium. En elektrisk värmare är också ett alternativ.

Den viktigaste faktorn här är gravitationen. Varma vattnet rinner uppåt, medans kallt rinner neråt. Detta vattenflödet är konstant när man använder en vedeldad badtunna. Värmare som används för badtunnor är utformade för värmeersättning. Till exempel, värmare som monteras utanför bubbelbad har två anslutningar. En anslutning är högre än en annan. Den undre är konstruerad för att släppa igen varmt vatten som rör sig genom den högre. Denna cykel är konstant medan vattnet värms upp. Så i grund och botten, är detta den viktigaste idén om mn har en enkel vedeldad badtunna utan extra utrustning. Vad är då den extra utrustning som kan användas för att öka njutning när du använder en badtunna?

Rektangulärt vedeldad badtunna med vattenstrålar

Vedeldad badtunna med jetstrålar?

Man måste konstatera att SPA utrustning som används för badtunnor i trä drivs av el. Vi erbjuder två olika typer av SPA-enheter som kan betecknas med “jetstrålar”. Den första är luftbubbelmassage system. Detta system drivs av luft och har 8 jets som är installerade på bänkarna. Så luftbubblorna eller såkallade SPA-effekten kommer från botten och går upp.

Friluftsbad med LED och jets

De andra SPA-enheten är hydromassage system. Detta system drivs av vatten och har 6 munstycken som är installerade i väggarna. SPA-effekten här är horisontell.

Vad är skillnaderna mellan luftbubblor och hydromassage jets för en vedeldad badtunna?

Det bör noteras att den starkare massage effekten uppnås genom att använda vatten hydromassage jets. Det är inte bara på grund av att systemet är mer kraftfullt, men för att massage effekten går rakt på ryggen. Men om det är en fördel, är det även en nackdel. Hydromassage system som drivs av vatten, måste därför plockas ner under vintern. Vatten som fryser expanderar i volym och tar sönder slangarna. Förstå mig rätt här, man kan använda hydro massage system på vintern, men varje gång efter användning måste det tas bort och säkras så inget vatten finns kvar i systemet.

Slutligen, du kan bygga din egen vedeldade badtunna här genom att lägga till alla nödvändiga delar från början. Om du har fler frågor om badtunnor i trä, vänligen kontakta oss. Vi kommer att vara glada att hjälpa dig.

 

Mer intressant information som du kan hitta i informationen nedan:

 

ALLT DU BEHÖVER VETA OM TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

HUR SKÖTER MAN TRÄGOLVET I EN BADTUNNA?

BADTUNNA PÅ VINTERN – UNDERHÅLL

VIKTEN AV ATT BEHANDLA VATTNET RÄTT

MONTERING AV PLAST BADTUNNA

VILKEN TYP AV TRÄSLAG SKA JAG VÄLJA FÖR MIN BADTUNNA ELLER BASTU?

DIN HELT EGNA BADTUNNA: VART & HUR?

VIKTIGASTE STEGEN FÖR ATT VÄLJA EN BADTUNNA. ATT TÄNKA PÅ

MILJÖVÄNLIGA TIPS FÖR EN GRÖNARE BADTUNNA

HÄLSOFÖRDELAR MED BADTUNNOR

VEDELDAD VÄRMARE VS ELEKTRISK VÄRMARE FÖR BADTUNNA UTOMHUS

UTOMHUSBASTUM – HUVUDPROBLEM OCH LÖSNINGAR

BADTUNNA PRIS SAMMANSÄTTNING: SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24

SAKER SOM DU BÖR INNAN DU BESTÅLLER EN BASTU

SKAPA EN BAS TILL DIN BASTU

NEDSÄNKTA BADKAR PÄ DIN TERRAS ELLER PATIO

PRISJÄMFÖRANDE AV UTOMHUS BASTUTUNNOR PÄ MARKNADEN

HUR DU BEHÖVER BASTUN DU KÖPADE?

FÖRDELAR OCH NACDELAR TRÄ BASTU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *