App Kontrollerad Trä Pelletskamin Värmare – För Badtunnor

Här på TimberIN är vår högsta prioritet att ge våra kunder en högkvalitativ produkt som kommer att ge avkoppling och oförglömliga upplevelser för familj och vänner de kommande åren. I vår oändliga strävan att förbättra våra produkter har vi uppmärksammat våra kunders önskemål och behov. Som ett resultat är vi stolta över att presentera lanseringen av vår helt nya toppmoderna – SMART UPPVÄRMARE FÖR BADTUNNOR.

Denna värmare använder ny teknik för att förbättra de gamla traditionerna av ett nordiskt spa. I ett försök att rädda våra kunders värdefull tid har vi utrustat ugnen med ett inbyggt automatiserat system, vilket gör det möjligt för användaren att initiera uppvärmningsprocessen för en badtunna – på distans. Via ANDROID eller iOS APPEN-kan en användare välja och ställa in önskad temperatur för att inte bara uppnås utan också automatiskt underhållas av ugnen. Det betyder att du inte längre måste vänta tålmodigt i hårt väder och behålla elden tills badtunnan är klar. Ställ bara in dina önskade inställningar under dagen, och när du kommer tillbaka hem, kommer badtunnan att ställas in och vara redo för din njutning.

Uppvärmningsugnen drivs av träpellets som kan lagras i en monterad kammare i förväg.  Träpellets producerar inte bara mer värme för mindre pengar utan också lättare lagras och hanteras än stockar. Vi valde detta bränslealternativ inte bara på grund av den högre effektiviteten utan också för de ekologiska fördelarna som en lägre produktion av rök, aska och kol samt återvinningskaraktären hos själva pelleten. Ugnskammaren kan lagra tillräckligt med pellets för flera användningar av badtunnan och kan enkelt fyllas på vid behov. Pellets flyttas automatiskt från kammarfacket till förbränningsfacket för att hålla elden och nå önskad temperatur. Detta skyddar våra kunder från att behöva hantera uppvärmningsprocessen själva som begränsar risken för brand eller värmeskador. Ugnen kräver minimalt underhåll som kan begränsas till rengöring av förbränningskammaren en gång varannan månad.

Användning av trädelar i en konventionell ugn kan leda till svårigheter att noggrant bedöma hur mycket trä som krävs. Dessutom kan överskridande av erforderlig mängd potentiellt skada ugnen samt orsaka stort slöseri med värme och trä. TimberIN’s smarta ugn är utrustad med flera termosensorer som exakt beräknar vattnets temperatur samt de nödvändiga bränslekraven. Som ett resultat kommer överhettning eller undervärme att vara en sak av det förflutna.

Denna ugn kommer att göra att du kan umgås med vänner och familj i stället för att behöva sväva över ugnen för att upprätthålla elden och temperaturen i timmar. Perfekt för kommersiella boende där du är ägare.

Vår nya smarta ugn för fjärrövervakning och kontroll av badtunnan är nu tillgänglig med varje wellness glasfiber badtunna med integrerad spis.

Kombination av proffs

 • Snabb och tidsbesparande badtunna förberedelse: särskilt värdefullt för Hotell, Spa, Fritidshus och varje upptagen person
 • Minimalt underhåll: som kan begränsas till rengöring aska en gång varje par månader
 • Önskad temperatur underhåll
 • Låga driftskostnader: mindre energianvändning innebär lägre användningskostnader
 • Trådlöst: ugnssystem kan övervakas och styras med en smart enhet och app
 • Rökfri uppvärmning-minimerad rök: ugnen släpper ut liten mängd rök endast i början av bränningsprocessen
 • Uppvärmningstid mindre än 2 timmar
 • Vinter vattenfrysskydd: kan styras med en app
 • Ugnssystem med automatisk tändning och utrotning
 • Effektivt miljövänlig: den smarta pelletbrännugnen är mycket effektivare än en vanlig vedeldad värmare
 • Fjärrsupport: kontakta oss via appen för snabb hjälp
 • Material av högsta kvalitet: 316 typ av rostfritt stål garanterar långvarig service av ugnen
 • När du kommer hem från jobbet, kommer badtunnan att ställas in och vara redo för njutning.

LYCKLIG BADNING!

2 svar på ”App Kontrollerad Trä Pelletskamin Värmare – För Badtunnor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.