Kamin till badtunnaSe alla våra produkter nedan

Varför ska du använda en vedeldad värmare till badtunnan i trä och vilka är de bästa alternativen du kan välja mellan?

Att ha din egen vedeldade värmare till badtunnan i trä kan verkligen hjälpa dig att spira upp din njutning och ha kul. Att investera i en sådan produkt kan göra en stor skillnad och det har potential att flytta upplevelsen till nästa nivå på ett kreativt och unikt sätt. Du kan skaffa en nedsänkbara, snorkel-värmare, men du kan också använda en extern värmare som monteras separat.

Med hjälp av dessa värmare har du inga problem att få fantastiska resultat och din badtunna kommer alltid att värmas upp helt. För att göra det ännu bättre säljs alla värmare med regnhattar, rör och all anslutning. Var och en av alternativen nedan är fantastisk, hög kvalitet och du kan välja en av de tre olika effektnivåerna du har att välja mellan. Du behöver bara göra rätt val.

Dessa värmare passar perfekt till varje badtunna modellen. Men det finns många val som möjligt. Interna värmare är lätt att installera och det är vanligt modell. Å andra sidan, är externa värmare monteras separat därför sparas en hel del utrymme. Alla typer av värmare säljs med full anslutningar, rör och regn hattar. Vi har rostfritt stål och marin aluminiumvärmare. För extra kostnad kan man välja rostfritt stål märke 316 i stället för 430. 316 rostfritt stål är resistent mot klorid och havsvatten.

El-värmare för jacuzzi träbadtunna

Att skaffa en elektrisk värmare är bra eftersom den är kompakt, liten och extremt lätt att använda. Den har ett effektområde från 3 till 18 KW och själva värmaren är tillverkad av termoplast. Du har också en flödesbrytare, överhettningsavstängning och en justerbar termostat.

Eftersom det är en elektrisk enhet ger det framför allt stor portabilitet och du kan enkelt använda den med salt och kloridvatten också. Enheten är helt testad och certifierad, och den är helt kompakt, väl lämpad för små såväl som stora badtunnor i trä. Det är en produkt som verkligen väcker din badtunna i trä till liv på ett kreativt och givande sätt.

Vedeldad badtunnevärmare extern rund modell

Den här unika värmaren är imponerande eftersom den är stor och rund. Du kan elda mycket ved i den. Och det bästa är att du har tre storlekar efter vad som passar dina behov. Den största storleken är stor, speciellt om du vill använda salt- och klorbehandling. Kvaliteten är fantastisk och du kommer att få en fantastisk uppmärksamhet på detaljer. På cirka 40 kg är det en betydande produkt, men den kommer att erbjuda 20 kW, tillräckligt för att få in värmen du behöver utan bekymmer. Ingår i köpet får du också en skorsten med hatt. Det betyder att du kommer att få en fantastisk produkt och att du kommer att uppskatta hur det ser ut och värdet som alltid kommer till bordet.

Stockeldad extern värmare för jacuzzi badtunna i trä

När du vill värma din badtunna eller jacuzzin, vill du ibland använda stora stockar. Och det är där denna externa värmare spelar in. Den har en ganska unik design och är mycket effektiv eftersom den erbjuder extraordinär värmeöverföring och enastående kvalitet. Du kommer att märka att det värms snabbt och det kommer att passa stora badkar, till exempel 1800 mm utan bekymmer. Enheten låter dig lägga till en tryckventil, glasdörr och en termometer vid behov. Det ger en extraordinär, fantastisk upplevelse och ett enormt värde för pengarna, vilket är exakt vad du behöver ta hänsyn till.

Extern vedeldad jacuzzi för badtunna

Bara för att du behöver använda en extern värmare, betyder det inte att den behöver ha en mycket enkel design. Det är därför du måste ta itu med det på ett klokt sätt och resultaten i sig är några av de bästa. Den här enheten är särskilt ett mycket populärt val eftersom den är anpassningsbar, lätt att använda och den täcker också ett stort antal funktioner du kan utforska. Det fungerar bra för alla trädgårdar eller terrasser. Du kommer också att gilla det faktum att den har en låda för att tömma ut askan i, det är extremt bekvämt och pålitligt. Om du vill ha en salt- och klorbehandling kan du enkelt gå till alternativet 316 rostfritt stål. Enheten har egna anslutningsslangar och en 2 meter lång skorsten med egen regnhatt. Inte bara det att den håller mycket länge, utan ger en mycket god kvalitet och värde.

Snorkel – nedsänkbar värmare

Denna nedsänkbara vattenvärmare har en otrolig design och 3 olika storlekar du kan välja mellan baserat på din badtunna. Det är en fantastisk produkt och du behöver inte oroa dig för att tappa värme. Du får alla tillbehör du behöver som ett värmeskydd och en dedikerad minibar. Kvaliteten är fantastisk och du får alltid bra kvalitet. Dessutom levereras själva produkten med en 1,2 m skorsten och en egen regnhatt. Det ger verkligen värdet och kvaliteten du behöver, och själva upplevelsen är inget annat än svindlande hela tiden. Ge det bara ett försök eftersom det verkligen är en fantastisk värmare med otroligt värde för pengarna.

Vem ska använda en värmare?

Alla som äger en badtunna i trä och som behöver professionella och säkra uppvärmningslösningar bör kontrollera någon av produkterna ovan. De är fantastiska och ger verkligen ett otroligt värde för pengarna. Du kommer att bli mycket imponerad av kvaliteten och värdet, och upplevelsen är inget mindre än fantastisk. Det är alltid en mycket bra idé att prova själv och se hur stor skillnad din varmvattenvärmare kan göra.

Du kan njuta av uppvärmt vatten när som helst, även om det snöar utanför fönstret eller om det fryser på och är kallt. Det verkliga fokuset här är på värde och kvalitet, och du kommer att bli mycket imponerad av resultaten. Ingenting är omöjligt, allt du behöver göra är att kolla in dessa produkter och vårt team kommer att vara där för att hjälpa dig varje steg på vägen. Det är en otrolig upplevelse och du blir mer än nöjd med resultaten. Dessutom är dessa varmvattensvärmare av extremt hög kvalitet, hållbara och skapade av toppmaterial. Testa dem idag!

Snorkla eller extern vedeldade bastuaggregat – kamin?

Kamin til badtunna externe

Trä eldas värmare är speciellt framtagen för trä badtunnor. Inne i aggregatet, cirkulerar vatten själv utan någon pump behövs. Hett vatten strömmar upp och alstrar lågt tryck som lyfter kallt vatten från botten och därför pump drivs av behövs inte elektricitet. Den största fördelen med att ha yttre värmaren är att det ger mer utrymme i badkaret, samtidigt som en inre modell, kan man sätta bränsle utan att få utanför barrel. Heater`s kropp och eldstad tillsammans kan framställas med hjälp av rostfritt stål (olika modeller) eller marinaluminium. Ramen och dörr är gjorda av gjutjärn som ger en lång livslängd. Det måste noteras att om det finns en risk att vatten kan få frysta, bör vatten att frigöras från ugnen. Värmen som kommer från elden överförs till vatten trodde komplexa oven`s dubbel yta.

Installation av värmare – kamin till din badtunna

En vedeldad värmare är ansluten till badtunnan med hjälp av anslutningsrören som kommer med leveranspaketet. Detta paket kombinerar plaströr och flexibla gummislangar med pressar, för att säkra anslutningen. 2 m längd på skorsten och regnskydd är också inkluderat i paketet. En askspade levereras också tillsammans med den ugnen.

Monteringsprocessen:

  1. Ugnen bör stå på en horisontell yta;
  2. Den bör stå ~ 15 cm lägre än badtunnan för att upprätthålla lutning över slangen. Detta är nödvändigt för att ge en full cirkulationsprocess..
  3. Öppnandet av 50 mm bör göras för att installera en övre slang. Uppgången från botten bör vara cirka 190 mm.
  4. Samma öppning bör göras i motsatt sida av tunnan för lägre slang.
  5. De övre och nedre rören bör anslutas med ugnen.

På vintern bör allt vatten släppas efter när man har använt sig av en badtunnan. Detta bör göras på grund av risken för att vattnet fryser. Vatten kan få frysta och is expanderar sin volym därför kan det skada den inre ugnen. Observera: Om havet eller klorid vatten används, är det nödvändigt att skölja ugnen med färskvatten.

Vedeldade badtunnor: vilka värmekällor finns tillgängliga?

Du behöver inte göra en djupanalys för att ta reda på att det finns tre huvudsakliga typer av värmekällor som används för vedeldade badtunnor. Den första är vedeldad, de är de mest populära och mest använda. Resten är el- och gasvärmare. Dessa alternativ är inte så vanliga, men de har fortfarande värde där vedeldning inte är ett alternativ. Alla dessa alternativ har något att ge eller att ta. Människor är de som gör det slutgiltiga beslutet. Det beror oftast på deras behov, man bör behöver känna lika naturligt som man kan få ut av att använda en badtunna eller kanske det viktigaste är att påskynda uppvärmning med hjälp av gas eller elektricitet. Så det finns inte ett rätt svar. Låt oss se vad varje alternativ har att erbjuda.

Kamin till badtunna extern rund modell 1

Varför är vedkaminer så populära?

Vedkaminer är den mest naturliga värmekällan tillgänglig eftersom de använder eld för att värma upp vatten. Och det är ganska enkelt, bara ställ upp några stockar, starta elden och du kommer att få varmt vatten i badtunnan. Vedkaminer kan antingen installeras inuti eller utanför. Mestadels är deras ursprung i rostfritt stål, men ibland används aluminium. Dessa kaminer behöver inte en vattenpump. Vatten rinner under inverkan av tyngdkraften och innebär att varmt och kallt vatten cirkulerar själv. Som kallt vatten kommer in i kaminen, det värms och rinner tillbaka i badkaret om bottenanslutning. Vad är uppvärmningstiden? Vi får denna fråga ganska ofta. Det finns många faktorer som påverkar sådan utetemperatur, om badtunnan är isolerad eller ej, används värmare och många andra. Vanligtvis är det runt 3-4 timmars uppvärmningstiden som gäller. Det tar lite tid därför se till att du börjar elden innan festen börjar. Om du har träpanel, kan du röra runt vattnet för att sprida värmen bättre.

Kamin till Badtunna

6900

9.7

Många olika mönster


9.5/10

Kraftfulla modeller


9.5/10

Interna eller externa modeller


10.0/10


Kontakta oss!
close slider
×