Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

från : 37,185 kr

***inkl moms

paypalvisamastercard

Artikelnr: neural. Kategorier: , ,

Beskrivning

 • 272
  Delningar

Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

TimberIN-teamet är stolt över att presentera det senaste tillskottet till glasfiberlinjen. Inspirerad av modern nordisk arkitektur presenterar vi “Wellness Scandinavian” badtunna. Den mörka perfekt inriktade panelexteriören ger badtunnan en look som liknar de moderna och eleganta byggnader som för närvarande förekommer i de flesta nordiska länder. De yttre panelerna är gjorda av banbrytande neulärt material med unika egenskaper som överstiger begränsningarna av naturligt trä.

Som tidigare nämnts är badtunnan utformad med norden i åtanke. Av denna anledning är det valda materialet inte bara extremt väderbeständigt men har också en otroligt lång livslängd. Den kan användas under de hårdaste förhållandena, i temperaturer långt bortom fryspunkten. Eftersom hög höjd inte påverkar materialets egenskaper är detta den perfekta badtunnan för dem som letar efter det perfekta tillägget till deras höga bergsflykt. Blicka över de frosttäckta bergstopparna från din lyxiga badtunna utan rädsla för förkylningen.

Det finns inte längre ett behov av att oroa sig för fuktnivåer. Värd för århundradets mest minnesvärda fest tillsammans med dina vänner i den nya Wellness Scandinavian-modellen. Glasfiberinteriören matchas med neular material gör det den perfekta kombinationen för att rymma inte bara en stor folkmassa men intensiv rörelse. Glasfiberliner ger en solid bas för en grupp av vänner medan de yttre panelerna är mycket vattentäta. Vattnet kan stänkas kontinuerligt oavsett årstid, och du behöver inte längre oroa dig för fuktnivåer av virket eller eventuell röta.

Alla nämnda egenskaper gör att denna badtunna kräver exceptionellt lågt underhåll. Alla sommar/semesterhus kan förbättras med denna badtunna. Det spelar ingen roll om du väljer att komma undan för din vintersemester eller bara vill tillbringa en avkopplande helg, badtunnan kommer att vara redo sekunden du får den.

Om du letar efter en perfekt plats att meditera, så ger de yttre panelerna en UV-resistent fristad för att hålla dig fri från yttre störningar. Bjud in din älskade i den mest avkopplande och romantiska miljön som möjligt när du beundrar den stjärnfyllda natthimlen.

Endast för denna modell bas – stödram av bubbelbadet i 304 rostfritt stål istället för trä! Maximal stabilitet och lång livslängd!

Att njuta av en fantastisk tid med ditt nordiska spa är fantastiskt och roligt. Därför skapade vi en stor badtunna med en smart pelletskamin. Det som gör detta unikt är att produkten använder träpellets, men du kan enkelt styra den med appen, och det kan vara extremt spännande och givande.

Med vår smarta pelletskamin har du inga problem att kontrollera tändningsprocessen från din egen telefon. Dessutom hjälper appen dig att spåra vattentemperaturen både på ytan och i botten av badkaret, för att inte tala om att du kan ställa in en viss temperatur som du tycker är idealisk. Det hjälper oerhört och det kan få fram en mycket bra upplevelse hela tiden. Dessutom är det spännande och det skjuter resultaten till nästa nivå på ett fantastisk och spännande sätt.

Tack vare våra smarta funktioner har du inga problem med att förbereda badtunnan i förväg. Träpillerna kan hanteras och förvaras enkelt, eftersom värmekammaren enkelt kan lagra massor av pellets för många användningsområden. När värmaren aktiverats flyttas pelletsen till förbränningskammaren där enheten behåller önskad temperatur. Detta är en otrolig teknik och en som erbjuder en underbar nordisk spa-badkarupplevelse samtidigt som den senaste smarta tekniken finns tillgänglig inom området.
Detta innovativa system gör vattenvärme enklare och bekvämare än någonsin tidigare. Vi gör det enkelt för dig att ställa in önskad temperatur och du kan också övervaka den från din enhet. Det är ett sömlöst, spännande sätt att njuta av din badtunnaupplevelse samtidigt som du använder högteknologiska funktioner som du kan vårda och njuta av hela tiden. Håll dig borta från skada och få mer kontroll över vattenuppvärmningsprocessen, allt med denna fantastiska produkt!

Design individuell modell nedan

Tekniska data (engelska)

 • 272
  Delningar

LED-ljus

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”LED lys”]

LED-ljus ger behagligt ljus. De mest populära valet är 2-3 enheter. Väggisolering är nödvändigt för att göra en korrekt installation. Välj under applikationer. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas);  IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz; CE-certifierad

Elektrisk värmare

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Elektrisk varmeovn”]

Elektrisk värmare kommer tillsammans med pumpen. Kraften i elvärmare är 6kW därför kräver varje särskild anläggning att elektrisk säkring används. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas); 380 V (3 faser). CE-certifierad

Vattenmassage systemet

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Vannmassasjesystem”]

Vattenmassage systemet drivs med 220-230 V. Munstycken installeras i väggarna då vattenmassage kroppen ligger horisontellt. Massageeffekten är starkare jämfört med luftbubbel massage. Vattnet måste tömmas från rören under vintertid. Vatten massage effekt video hittar du nedan.  0,9 kW; 230 V – 50 Hz; CE-certifierad; 6 massagemunstycken.

Vattenmassage systemet:

Luftbubbel massage systemet

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Luftboblemassasjesystem”]

Luftbubbel massage systemet drivs med 220 V. munstycken installeras i väggar (ibland i bänkar) nära sätena. Massage effekten är svagare jämfört med hydromassagen. Luft går genom rören därför finns det inget som behöver rinna på vintern; CE-certifierad; 0,7 kW; 230 V – 3,3 A. 12 massagemunstycken.

Sandfiltreringssystem

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Sandfiltreringssystemet”]

Sandfiltreringssystem är anslutet till tunnan genom de två slangar av rostfritt stål. Systemet drivs med 220 V. Filtration rekommenderas till nästan alla modeller. Det filtrerar alla organiska partiklar.

Värmeisolering

 • Värmeisoleringen i väggr är mycket effektivt sätt att värma vatten snabbare och att hålla den varm under längre tid. Detta är ett mycket vanligt val.
 • Botten isolering (väggisolering ingår ej). Tillsammans med väggisolering blir det möjligt att uppnå snabbare uppvärmningstiden och för att bibehålla vattentemperaturen på en jämn nivå.
 • Det isolerade locket, om det köps tillsammans med vägg och botten isolering, ger maximal termisk effekt.

Typ av rostfritt stål

 • Rostfritt stål av typen 430. Den här typen av stål kan endast användas med klart, naturligt vatten utan några produkter som innehåller salter eller klorider. För detta speciella val rekommenderas sandfiltreringssystem.
 • Rostfritt stål 316 är resistent mot alla typer av lösningar inklusive salter och klorid. Användbart för hotell eller andra offentliga platser där badtunna används ofta.

Fler frågor? Läs vår manual

VIDEOKLIPP

 • 272
  Delningar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nollställ

Redan med

Välj nedan

Elektrisk värmare

Välj nedan

— Kraften från den elektriska spisen och anslutningstypen —

Skriv nedan, till exempel 9kW, 400V, 3-fas

Typ av lock

Vänligen välj en nedan

Värmeisolering

Välj nedan

SPA

Välj nedan

Smart SPA-tillägg (WiFi-signal krävs)

Interiör färg

Välj nedan

Utanför färg

Välj nedan

Typ av vattenfrisättning

Välj nedan

Frakt alternativer

Välj nedan

—Position för den tekniska rutan (om tillämpligt). Vänligen skriv nedan –

Om kaminen är klockan 12:
1. Om en vedeldad spis väljs kan vi installera lådan från 2 till 10
2. Om en pelletsbrännare väljs kan vi installera lådan från 5 till 10

Speciell gåva

Välj nedan