Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

från : 37,185 kr

***inkl moms

*Produktion och transport: ~4 veckor
paypalvisamastercard

Artikelnr: neural. Kategorier: , ,

Beskrivning

Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

TimberIN-teamet är stolt över att presentera det senaste tillskottet till glasfiberlinjen. Inspirerad av modern nordisk arkitektur presenterar vi “Wellness Scandinavian” badtunna. Den mörka perfekt inriktade panelexteriören ger badtunnan en look som liknar de moderna och eleganta byggnader som för närvarande förekommer i de flesta nordiska länder. De yttre panelerna är gjorda av banbrytande neulärt material med unika egenskaper som överstiger begränsningarna av naturligt trä.

Ny! Appkontrollerad träpelletsvärmare – spis för badkar finns endast med denna modell! Läs mer i vår BLOG!

Njut av din favoritfilm med nära och kära utan att behöva oroa dig för distraktioner. Det neulära materialet har bra ljudisolerande egenskaper som gör det perfekt för personen som vill komma bort från stadens liv och rörelse. Nu kan du svara på telefonen från bekvämligheten av din badtunna utan att behöva överge den avkoppling som det ger.

Som tidigare nämnts är badtunnan utformad med norden i åtanke. Av denna anledning är det valda materialet inte bara extremt väderbeständigt men har också en otroligt lång livslängd. Den kan användas under de hårdaste förhållandena, i temperaturer långt bortom fryspunkten. Eftersom hög höjd inte påverkar materialets egenskaper är detta den perfekta badtunnan för dem som letar efter det perfekta tillägget till deras höga bergsflykt. Blicka över de frosttäckta bergstopparna från din lyxiga badtunna utan rädsla för förkylningen.

Det finns inte längre ett behov av att oroa sig för fuktnivåer. Värd för århundradets mest minnesvärda fest tillsammans med dina vänner i den nya Wellness Scandinavian-modellen. Glasfiberinteriören matchas med neular material gör det den perfekta kombinationen för att rymma inte bara en stor folkmassa men intensiv rörelse. Glasfiberliner ger en solid bas för en grupp av vänner medan de yttre panelerna är mycket vattentäta. Vattnet kan stänkas kontinuerligt oavsett årstid, och du behöver inte längre oroa dig för fuktnivåer av virket eller eventuell röta.

Alla nämnda egenskaper gör att denna badtunna kräver exceptionellt lågt underhåll. Alla sommar/semesterhus kan förbättras med denna badtunna. Det spelar ingen roll om du väljer att komma undan för din vintersemester eller bara vill tillbringa en avkopplande helg, badtunnan kommer att vara redo sekunden du får den.

Om du letar efter en perfekt plats att meditera, så ger de yttre panelerna en UV-resistent fristad för att hålla dig fri från yttre störningar. Bjud in din älskade i den mest avkopplande och romantiska miljön som möjligt när du beundrar den stjärnfyllda natthimlen.

Endast för denna modell bas – stödram av bubbelbadet i 304 rostfritt stål istället för trä! Maximal stabilitet och lång livslängd!

Design individuell modell nedan

Tekniska data (engelska)

LED-ljus

LED-ljus ger behagligt ljus. De mest populära valet är 2-3 enheter. Väggisolering är nödvändigt för att göra en korrekt installation. Välj under applikationer. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas);  IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz; CE-certifierad

Elektrisk värmare

Elektrisk värmare kommer tillsammans med pumpen. Kraften i elvärmare är 6kW därför kräver varje särskild anläggning att elektrisk säkring används. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas); 380 V (3 faser). CE-certifierad

Vattenmassage systemet

Vattenmassage systemet drivs med 220-230 V. Munstycken installeras i väggarna då vattenmassage kroppen ligger horisontellt. Massageeffekten är starkare jämfört med luftbubbel massage. Vattnet måste tömmas från rören under vintertid. Vatten massage effekt video hittar du nedan.  0,9 kW; 230 V – 50 Hz; CE-certifierad; 6 massagemunstycken.

Vattenmassage systemet:

Luftbubbel massage systemet

Luftbubbel massage systemet drivs med 220 V. munstycken installeras i väggar (ibland i bänkar) nära sätena. Massage effekten är svagare jämfört med hydromassagen. Luft går genom rören därför finns det inget som behöver rinna på vintern; CE-certifierad; 0,7 kW; 230 V – 3,3 A. 12 massagemunstycken.

Sandfiltreringssystem

Sandfiltreringssystem är anslutet till tunnan genom de två slangar av rostfritt stål. Systemet drivs med 220 V. Filtration rekommenderas till nästan alla modeller. Det filtrerar alla organiska partiklar.

Värmeisolering

  • Värmeisoleringen i väggr är mycket effektivt sätt att värma vatten snabbare och att hålla den varm under längre tid. Detta är ett mycket vanligt val.
  • Botten isolering (väggisolering ingår ej). Tillsammans med väggisolering blir det möjligt att uppnå snabbare uppvärmningstiden och för att bibehålla vattentemperaturen på en jämn nivå.
  • Det isolerade locket, om det köps tillsammans med vägg och botten isolering, ger maximal termisk effekt.

Typ av rostfritt stål

  • Rostfritt stål av typen 430. Den här typen av stål kan endast användas med klart, naturligt vatten utan några produkter som innehåller salter eller klorider. För detta speciella val rekommenderas sandfiltreringssystem.
  • Rostfritt stål 316 är resistent mot alla typer av lösningar inklusive salter och klorid. Användbart för hotell eller andra offentliga platser där badtunna används ofta.

Fler frågor? Läs vår manual

VIDEOKLIPP

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nollställ

Redan med

Välj nedan

Ytterligare kamin

Välj nedan

Typ av lock

Vänligen välj en nedan

Värmeisolering

Välj nedan

SPA

Välj nedan

Interiör färg

Välj nedan

Utanför färg

Välj nedan

Typ av vattenfrisättning

Välj nedan

Frakt alternativer

Välj nedan

Speciell gåva

Välj nedan