Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

från : 38,281 kr

***inkl moms

paypalvisamastercard

Artikelnr: neural. Kategorier: , ,

Product Description

Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin

* Snabbtips: glöm inte att kontrollera tekniska ark och 3D-bilder av den här modellen, välj från listan ovan.

Att njuta av en fantastisk tid med ditt nordiska spa är fantastiskt och roligt. Detta är anledningen till att vi skapade en fantastisk badtunna med träpellets med en smart eller traditionell spis. Det som gör detta unikt är att produkten använder träpellets, men du kan enkelt styra den med appen, och det kan vara extremt spännande och givande.

Med vår smarta pelletskamin har du inga problem att kontrollera antändningsprocessen från din egen telefon. Dessutom hjälper appen dig att spåra vattentemperaturen både på ytan och längst ner på badkaret, för att inte tala om att du kan ställa in en viss temperatur som du tycker är idealisk. Det hjälper oerhört och det kan ge en mycket bra upplevelse hela tiden. Dessutom är det spännande och det skjuter resultaten till nästa nivå på ett fantastiskt och spännande sätt.

Tack vare våra smarta funktioner har du inga problem att förbereda badtunnan i förväg. Träpelletsen kan hanteras och lagras med lätthet eftersom värmekammaren enkelt kan lagra massor av pellets för många användningsområden. Efter att värmaren aktiverats flyttas pelletsen till förbränningskammaren där enheten bibehåller önskad temperatur. Detta är en otrolig teknik och en som erbjuder en underbar nordisk spa-bubbelpoolupplevelse samtidigt som den integrerade den senaste smarta tekniken som finns tillgänglig inom området.

Detta innovativa system gör uppvärmning av vatten enklare och bekvämare än någonsin tidigare. Vi gör det enkelt för dig att ställa in önskad temperatur och du kan också övervaka den från din enhet. Det är ett sömlöst och spännande sätt att njuta av din bubbelpoolupplevelse samtidigt som du använder högteknologiska funktioner som du kan vårda och njuta av hela tiden. Håll dig borta från skador och få mer kontroll över vattenuppvärmningsprocessen, allt med denna fantastiska produkt!

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Bubbelbadet är utformat med tanke på Norden. Av detta skäl är det valda materialet inte bara extremt väderbeständigt utan har också en oerhört lång livslängd. Den kan användas under de tuffaste förhållandena, i temperaturer långt över fryspunkten. Eftersom hög höjd inte påverkar materialens egenskaper är det här den perfekta badtunnan för dem som letar efter det perfekta tillskottet till sin höga höjd. Titta över de frosttäckta bergstopparna från din lyxiga badtunna utan rädsla för kylan.

Det finns inte längre något behov av att oroa sig för fuktnivåerna. Värd århundradets mest minnesvärda fest tillsammans med dina vänner i den nya skandinaviska Wellness-modellen. Glasfiberinredning matchad med neuralt material gör den till den perfekta kombinationen för att rymma inte bara en stor folkmassa utan intensiv rörelse. Glasfiberfodret ger en solid bas som kan rymma ett stort kompis med vänner medan de yttre panelerna är mycket vattentäta. Vattnet kan stänkas kontinuerligt oavsett säsong, och du behöver inte längre oroa dig för träets fuktnivåer eller eventuell ruttning.

Alla de nämnda egenskaperna gör att denna badtunna kräver exceptionellt lågt underhåll. Alla sommar- och fritidshus kan förbättras med denna bubbelpool. Det spelar ingen roll om du väljer en semester för din vintersemester eller bara vill tillbringa en avkopplande helg, badtunnan är redo den andra du kommer dit.

**Bemærk venligst, at nogle dele af produktet og trapper er lavet af træ. Dette skyldes byggemodstandsårsager.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

 

Tekniska ark och 3D-visualiseringar

* Snabbtips: klicka på ikonen för att utöka vyn

3d expand 1

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Recensioner

There are no reviews yet

Bli först med att recensera “Glasfiber badtunna integrerad smart pelletskamin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj nedan

Elektrisk värmare

Välj nedan

— Kraften från den elektriska spisen och anslutningstypen —

Skriv nedan, till exempel 9kW, 400V, 3-fas

Typ av lock

Vänligen välj en nedan

Värmeisolering

Välj nedan

SPA

Välj nedan

Smart SPA-tillägg (WiFi-signal krävs)

Interiör färg

Välj nedan

Utanför färg

Välj nedan

Typ av vattenfrisättning

Välj nedan

Frakt alternativer

Välj nedan

Speciell gåva

Välj nedan