NEDSÄNKTA BADKAR PÄ DIN TERRAS ELLER PATIO

NEDSÄNKTA BADKAR PÄ DIN TERRAS ELLER PATIO

Letar du efter den perfekta nedsänkta badtunnan till din uteplats, utedäck eller terrass? Då har du kommit till helt rätt ställe!

Ta ditt utedäck, uteplats eller terrass till en helt ny nivå genom att installera en nedsänkt badtunna. Att lägga till en nedsänkt badtunna till din trädgård skapar en perfekt samlingsplats för familj och vänner. Fortsätt läsa ”NEDSÄNKTA BADKAR PÄ DIN TERRAS ELLER PATIO”

BADTUNNA PRIS SAMMANSÄTTNING: SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24

BADTUNNA PRIS SAMMANSÄTTNING SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24

Jämförelse av badtunnepriser på marknaden

Det kommer knappast som någon överraskning att priset är en av de viktigaste faktorerna när man ska välja badtunna. Vissa väljer den dyraste eftersom de tror att den dyrare är den bästa, medan andra satsar på en billigare variant på grund av att de har viss budget. Fortsätt läsa ”BADTUNNA PRIS SAMMANSÄTTNING: SKARGARDS, ROYAL TUBS, HOT TUB TEAM, GARDEN WELLNESS 24”

VEDELDAD VÄRMARE VS ELEKTRISK VÄRMARE FÖR BADTUNNA UTOMHUS

När du väljer en värmare för din nya badtunna, finns det många saker att tänka på innan du tar ett beslut. Här kommer vi att diskutera allt i detalj att hjälpa dig förstå fördelar och nackdelar med två olika sorters värmare: vedeldad värmare och elektriska värmare för en badtunna. Först av allt, tänk på värmekällan som du har bättre tillgång till, om det är ved eller elektrisk. Dessutom i vissa fall på grund av lokala föreskrifter är det inte tillåtet med rök, lämna därför inte denna fråga till sist. Så låt se över jämförelsen, steg för steg.

Fortsätt läsa ”VEDELDAD VÄRMARE VS ELEKTRISK VÄRMARE FÖR BADTUNNA UTOMHUS”

HÄLSOFÖRDELAR MED BADTUNNOR

En färsk undersökning konstaterade att 7,3 miljoner amerikanska badtunnor för närvarande är i drift. Medan vissa människor installerade dem för att öka värdet av sina hem, köpte många sin badtunna tack vare de positiva fördelarna badtunnor kan leverera för hälsan. Här är sju av de viktigaste sakerna som badtunnor kan göra för att göra ditt liv hälsosammare.

Fortsätt läsa ”HÄLSOFÖRDELAR MED BADTUNNOR”