Neular Är En Revolutionärt Nytt Material

Socialt-ekologiskt ansvar under 2000-talet

Att ta ett miljöansvar är en stor del av Timberins mentalitet. Även om vårt huvudsakliga tillverkningsmaterial – timmer, är förnybart och miljövänligt, finns det alltid utrymme att förbättra. För att stärka vår position i de stora problem som för närvarande drabbar världen har vi nyligen infört ett nytt material till vår produktionsprocess. Detta är materialet Neular, som du redan kan hitta anpassad till några av våra varor. Neular är gjord av kasserat hushållsplastavfall vilket gör det till ett 100% återvunnet material. Som ett resultat är det också helt återvinningsbart, skapar inte något extra avfall och är naturvänligt.

Neular viktiga funktioner

Ett sådant unikt material uppvisar också ganska unika nyckelfunktioner. Några av de mest relevanta för utomhusbadtunnor är väderbeständigheten. Den yttre panelen av Neular material är vattentät, vilket innebär att även om det regnar året runt, kommer panelerna att bilda någon form eller deformera eller svälla på något sätt. På motsatt sida av spektrumet är panelerna också UV-resistenta, vilket innebär att även om det finns intensivt direkt solljus 24/7, kommer de inte att skadas. Fysisk skada är också mindre sannolikt att vara synlig eftersom panelerna inte delar ig och tål en stor mängd vikt. Materialet är säkert, hygieniskt och giftfritt, vilket är perfekt för badtunnor. Det kräver mycket lite om något underhåll och är fläckfri.

WELLNESS NEULAR SMART skandinavisk badtunna – inget underhåll krävs

Se fram emot framtiden

Valet att implementera Neular i vår produktion förbättrar inte bara vår position på marknaden och förutsättningarna för bra affärer, utan även naturens livslängd och välstånd. Genom att fortsätta att förbättra vår produktionsprocess strävar vi efter att förbättra situationen och föregå med gott exempel i lokala regioner. Vi hoppas kunna förbli på innovationsvägen hand i hand med ekologi i många år framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.