Skapa En Bas till Din Bastu

Om du ska köpa en utomhusbastu är det viktigt att tänka på att du måste bygga en fast bas. Hitta ett lämpligt område i din trädgård eftersom det hjälper dig att bestämma storleken på bastun. Observera att basen ska vara lite större än bastun. Därför är det viktigt att du noggrant förbereder en bas till din utomhusbastu. Om din bas inte är lämplig finns det alltid en chans att sprickor och öppningar uppstår. Basen måste vara jämn och stabil. Här kommer vi att diskutera en möjlig basstruktur för våra bastur med specifika exempel.

Vi erbjuder 4 olika slags bastur, men här kommer vi endast att diskutera två. Dessa är de vanligaste bland våra kunder; tunna och igloo. Observera att små skillnader kan förekomma eftersom varje bastun är handgjord och individuellt anpassade till varje kund. Vi kan inte nämna exakta mått förrän i slutet av produktionen. Variationer visas på grund av skillnader i bastun och trämaterialet. Trä är ett naturmaterial och varje enstaka träbit kan vara annorlunda. Dessa figurer är 90% korrekta, men det beror alltid på situationen. Kontakta oss för mer information efter din beställning. Att veta exakt mått på din bastu sparar pengar, tid och energi eftersom du kan skapa rätt storlek på basen från början. Det finns ett ganska stort utbud av ytor, som t.ex. betong eller trädäck, beläggningsplattor eller stenar, däck med brygga, skruv eller plint i basen. Det viktigaste är att basen är jämna och fast.

Igloo bastu med terrassen

Utomhusbastum

Om du bestämmer dig för att skapa en fast rektangulär bas, eller om du redan har ett däck av betong eller trä så är basstrukturen inte så relevant. Men om du ska placera t.ex. betongplattor i bastun så måste du veta de viktigaste punkterna som ska stå stabila på en fast grund. Stödstrukturen på en bastu som är formad som en tunna är gjord av böjda stycken. Dessa är placerade under bastun och många av dem beror på bastuns längd – 2m, 3m, 4m, 5m respektive 3, 3, 4, 5 bitar. Se de exakta skisserna nedan. Du kommer att märka skillnaden i avstånd mellan de gröna och svarta skisserna. Hur bastun ska byggas vet vi först efter att den har skickats till fabriken. Men vi har ett undantag här. Om bastun ska vara omonterad så kommer endast basen från de gröna skisserna att användas. Då kan du kan vara säker på måtteninnan du beställer bastun.

Fat bastu bas 2 till 5 meter:

Fat Bastu 2 Meter

Fig 1 fat bastu 2 meter

Fat Bastu 3 Meter

Fig 2 fat bastu 3 meter

Fat Bastu 4 Meter

Fig 3 fat bastu 4 meter

Fat Bastu 5 Meter

Fig 4 fat bastu 5 meter

Igloo bastu bas 2 till 5 meter:

Igloo Bastu 2 Meter

Fig 5 Igloo bastu 2 meter

Igloo Bastu 3 Meter

Fig 6 Igloo bastu 3 meter

Igloo Bastu 4 Meter

Fig 7 Igloo bastu 4 meter

Igloo Bastu 5 Meter

Fig 8 Igloo bastu 5 meter

Om du köper en bastu omonterat (omonterade), din fat bastu kommerbasstruktur alltid vara så :

Barrel Bastu 2 Meter

Fig. 9 Barrel bastu 2 meter

Barrel Bastu 3 Meter

Fig. 10 Barrel bastu 3 meter

Barrel Bastu 4 Meter

Fig. 11 Barrel bastu 4 meter

Barrel Bastu 5 Meter

Fig. 12 Barrel bastu 5 meter

Om du köper en bastu omonterat (platt packade), din igloo bastu basstruktur kommer alltid vara så :

Igloo Bastu 2 Meter

Fig 13 Igloo bastu 2 meter

Igloo Bastu 3 Meter

Fig 14 Igloo bastu 3 meter

Igloo Bastu 4 Meter

Fig 15 Igloo bastu 4 meter

Igloo Bastu 5 Meter

Fig 16 Igloo bastu 5 meter

Vi hoppas att detta blogginlägg var till hjälp, och om du har några frågor eller förslag är du välkommen att kontakta oss. Vi är alltid här för att hjälpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *