Saker Som Du Bör Innan Du Beståller En Bastu

Jag antar att du letar efter en utomhus bastu, eller hur? Då har du hamnat på helt rätt ställe. Låt oss börja med att analysera de möjligheter som du kan välja. Vi har så många olika varianter att vi kan anpassa produkten till exakt den framtida bastun som du vill ha. Som ni kanske redan vet erbjuder vi fyra olika bastutyper: tunna, igloo, rektangulära och vertikal. Det finns många saker att tänka på, så låt oss diskutera dem steg för steg.

Form

Steg nummer ett är att avgöra vilken form är formerna som är mest tilltalande för dig, eller som skulle passa bäst i området. Storleken på bastun är väldigt viktigt eftersom det bestämmer antalet personer som får plats. Nästan alla bastur kan förlängas i längd, men storleken på insidan förblir fortfarande annorlunda. Till exempel: dem rektangulära bastun är den mest rymliga, men bastun som är formad som en tunna värms upp snabbare eftersom den runda formen sparar utrymme. Igloo-formen är perfekt för snöiga och bergsområden efter snön kommer att glida ner från taket. Den vertikal bastun har bara en storlek och är avsedd för små familjer som inte har en hel del utrymme i trädgården, men ändå vill ha en utomhus bastu.

Storlek

I det här fallet är storlek faktiskt väldigt viktigt. Det är väldigt viktigt att utvärdera vilka behov och möjligheter du har. Ibland vill man kanske ha en större bastu men området är för litet, osv. Därför kan du här se hur många personer som får plats i olika bastur. Informationen visar bara storleken på bastun. Om du beställer en bastu som är 5 meter, men har 2 meter omklädningsrum, är bastun bara tre meter och 4-6 personer får plats. Jag hoppas att det hjälper dig att förstå och ta det bästa beslutet för dig.

Omklädningsrum

Omklädningsrummet är valfritt men är förmodligen något du kommer att ångra att du inte har i bastun. Därför är det en bra idé att tänka på det i förväg. Om du redan har ett rum i närheten av bastun kanske du inte behöver ett omklädningsrum, men om du inte har det rekommenderar vi att ett omklädningsrum. Storleken på omklädningsrummet kan variera beroende på dina behov, men det bör vara minst en meter långt. Omklädningsrummet är utrustat med bänka och vi kan dessutom lägga till några hyllor under bänkarna där du kan placera saker. Vår uppgift är att göra din bastu så bekväm som möjligt, så berätta gärna om dina idéer.

Terrass

Den lilla terrassen under taket framför bastun är inte bara vacker, utan är också väldigt praktisk. Det öppna området är perfekt för avkoppling före eller efter bastubad. Drick en kopp te under stjärnorna på natten – och du behöver inte oroa dig om det regnar. Det ingår alltid träbänkar på terassen, så du behöver inte oroa dig. Eftersom längden av terrassen är frivillig kan vi anpassa den till dina önskemål.

Fönster

Har du någonsin undrat hur vacker den här världen är? Varje dag vi är en del av det, skapa det och göra en bättre, vackrare plats. Om du bor och se detta fantastisk utsikt varje dag, du säkert inte vill missa det, därför kan du också välja halv panorama eller full panoramafönster i din bastu, bara vertikalt man kan ha små fönster. Vad mera är, behöver du inte att förlora denna möjlighet även om du väljer omonterad bastun. Det är särskilt relevant för människor som lever i begränsade tillgång områden som kan nås endast av en liten transport. Oroa dig inte, kan du installera en halv panoramafönster själv.

Aggregat

Vi erbjuder ett brett utbud av Harvias aggregat för olika bastur så att vi kan möta alla kunders behov. Vi erbjuder både elektriska och trä brinnande värmare. Du kan också välja om du vill läsa loggarna från insidan eller utsidan, och dessutom för att skapa en ånga effekt är det möjligt att lägga till vattentanken på vedeldade bastuaggregat. Några av de elektriska värmare kan vara utrustade med styrenheten, som är den perfekta lösningen om du vill ha en enkel operation av värmaren från utsidan av bastun. Alla Harvia värmare har en CE-märkning, vilket är obligatoriskt i alla länder på den europeiska ekonomiska området, förutom CE-kraven, har Tyskland nationella krav (BImSchV), och därför finns det en speciell insamling för att följa denna märkning. Innan du beställer en bastu, bör du känna till alla de lokala kraven och har behörigheterna vid behov i ditt område.

värmare

Belysning

Bastubelysning gör bastun ännu mer avkopplande och skapar och ett mjukt ljus som gör att du slappnar av. Riktigt starkt ljus kan göra dig obekväm, medan mjukt ljus skapar en romantisk, avkopplande atmosfär. Små detaljer kan göra stor skillnad och därför erbjuder vi två olika slags belysning, en av dem är Harvia-lampan som kan installeras på olika platser i bastun och lyser klarare. Denna lampa kan användas på terrassen eller omklädningsrummet. Du kan också ha LED-lampor i bänkarna. Ljuset under bänkarna värmer upp platsen och göra det ännu mysigare. Observera att du i båda fallen måste koppla lamporna till en elkälla.

Kontakta oss för mer information, eller om du har några förslag, tveka inte att kommentera nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *