Den Förväntade Utströmningen Och Uppvärmningstiden Av En Elektrisk Värmare

När du köper en badtunna kan de ganska stora urvalet när det gäller de olika delarna, vara skrämmande för vissa. Just av denna anledning har vi på TimberIN provat att göra denna process så enkel, informativ och smidig som möjligt.  En av de mest frekventa förfrågningar av våra kunder är den förväntade värmegeneration av elektriska värmare som finns. För att förklara vad man kan förvänta sig när de köper en elektrisk värmare, har vi förberett denna teoretiska värme beräkningsmodell. Tänk på att den information som lämnas är baserad på noll förlust av värme.

 Den allmänna formeln för beräkning av den tid som krävs för att nå en viss förändring i temperatur

  •  Kraften som krävs för att öka temperaturen genom ΔT grader i en fast tid (t), förutsatt att ingen värmeförlust sker:
    Formel:

  • Tid som vidtagits för att öka temperaturen genom ΔT grader från en fast effekt, förutsatt att ingen värmeförlust sker:

Exempel: Tid det tar att värma 2 m3 vatten från 10°C till 35°C med en 9-kW, förutsatt att ingen värmeförlust sker:

Ofuro badtunna uppvärmningstid

För att spara våra kunder tid, har vi redan beräknat den ungefärliga uppvärmningstiden för några av våra mest populära badtunne modeller. Först kommer en av de minsta modellerna, den Japanska Ofuro Badtunnan för 2 personer med polypropylen liner. Denna modell är perfekt för kunder med begränsad plats, det ger hemtrevnad och intimitet utan att förlora funktionalitet och kvalitet som en större badtunna. Polypropen-liner erbjuder en möjlighet för luftbubbel massage system, liksom, en hydro-massage-system att installeras för att skapa en förhöjd upplevelse av klassiskt bubbelbad. Polypropylen ger också en vattentät miljö. därför behöver kunden inte  bekymra sig om eventuellt läckage, på grund av förändringar i vädret. Ett brett urval av träslag, färger och LED-belysning ger en möjlighet att både anpassa, anpassa och skräddarsy bubbelbad efter både sin omgivning och kunders personlig smak.

Vad gäller denna modell, är en elektrisk värmare ett ganska populärt val, eftersom det ger en ren atmosfär, hög rörlighet och kräver minimalt med underhåll. Vad gäller uppvärmning av vatten, är volymen av objektet i fråga en av de viktigaste faktorerna. I detta fall blir mysigheten av Ofuro en ännu större fördel då uppvärmningstiden sjunker. Bänkarna på insidan och lutningen på väggarna minskar den totala volymen av vatten ännu mer. Till exempel, om en kund värmer upp vattnet från 10°C till 35°C med en 6-kW, skulle den ungefärliga tid som beräknas at se ut så här:

Om du känner att denna badtunna är perfekt för dig, kan det hittas här:

https://www.badtunnaspa.se/butik/badtunna-2-personer-med-polypropenfodral/

Wellness badtunna uppvärmningstid

Hur som helst, kunder som är intresserade av lyxiga bekväma och avkopplande upplevelser för både familj och vänner ska se längre än Wellness Royal modellen. Den bästa säljaren av 2017 fortsätter att ge oförglömliga ögonblick för kunder från hela Europa. Hög kvalitet termo-ved exteriör i kombination med hållbarhet plus en glasfiber interiör ger en varaktig produkt, som inte borde svika de med höga krav.

Precis som den tidigare nämnda Ofuro modellen, erbjuder Wellness Royal ännu mer mysighetsalternativ för att tillgodose alla behov hos användaren. Eftersom denna modell är betydligt större i volym, kan högre effekt av elvärmare fås genom att öka hastigheten med vilket vattnet är uppvärmt. Till exempel, om en kund värmer upp vattnet från 10°C till 35°C med en 6-kW, skulle den ungefärliga tid som beräknas att se ut så här:

Om du känner att denna badtunna skulle vara perfekt för dig, kan den hittas här:

https://www.badtunnaspa.se/butik/badtunna-isolerad-i-glasfiber-med-integrerad-kamin-termo-tra-sibirisk-ek-wellness-regal-royal/

Fest-rektangulär badtunna uppvärmningstid

För kunder som söker att vara värd för extravaganta och storslagna sociala sammankomster, erbjuder vi ett av våra största badtunne-modeller, som bekvämt kan passa en häpnadsväckande belopp av 16 personer. Den rektangulära formen av denna massiva badtunna ger enkel tillgänglighet för alla som vill koppla av i en fusion av det Nordiska arvet och ”new age” massage teknik.

Då volymen av modellen ökar, så ökar kraften i den elektriska värmaren. I detta exempel kommer vi att använda 12 kW värmeelement för att värma upp vattnet från 10°C till 35°C.

Om du känner att denna badtunna skulle vara perfekt för dig, kan den hittas här:

https://www.badtunnaspa.se/butik/badtunna-fyrkantig-for-10-12-16-personer/

Träbadtunna uppvärmningstid

Sist men inte minst, den Kanadensiska Trä-Royal-modellen i röd ceder. Denna modell ger prestige och kvalitet från glasfiber bubbelbad samtidigt som det naturliga och exklusiva utseendet av Kanadensisk röd ceder finish gör sitt. Detta är en av de mest unika modeller som finns på marknaden som ger en verklig känsla av individualitet.

Röd ceder behåller sitt rykte som den bästa termiska isolatorn bland vanliga arter av barrträd och är vida överlägsen tegel, betong och stål. Både insidan och utsidan av badtunnan kan ge upp till decennier av avkoppling och njutning att användaren om det underhålls på rätt sätt. Om en kund värmer upp vattnet från 10°C till 35°C med en 6-kW värmare i denna badtunna, skulle den ungefärliga tid som beräknas att se ut så här:

Om du känner att denna badtunna skulle vara perfekt för dig, kan den hittas här:

https://www.badtunnaspa.se/butik/kanadensrod-cedertra-royal-spa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.