Montering Av Plast Badtunna

Först och främst är inre linern svetsad och är bildad för att säkerställa strukturen för badtunnan.

Materialet popylproen anvädns i våra badtunntor och är extremt hållbart, miljävnligt och lätt att rengöra. iDag så erbjuder vi fyra färger, vit, blå, går svart. Bekländanden innye har dubbeisolerad botten samt isolerade väggar.

Polypropen badtunna innerram TimberIN 2

Slutan bänkar av Polypropylen

Bänkarna kan vara öppna eller stängda. På dessa bilder så visas de stängdsa bänkerna. Och detta hjälper till att spara vatten, efter att det inte flödar vatten under bänkarna. Bänkarna är ordernligt svetsade så att det skyddar från läckage inuti.

Polypropen stängda bänkar

Sill i runt trä

Runt trä formas för att vara smidigt och samtidigt slitstarkt. De två lederna i delar är den huvudsakliga strukturen för hela elementet. Lederna är gemsanmt ansluta för att hjälpa de fyra träspåren (inuti träpanelen).

Badtunna med trä runt kanten TimberIN (1) Badtunna med trä runt kanten TimberIN (2) Badtunna med trä runt kanten TimberIN (3)

Installation av braskaminen

Insidan är av rostfrittstål och har fyra eller sex punkter som måste sitta åt på ett säkert sätt för att spisen ska fungera på rätt sätt. Den måste sättas fast med metalldelar som är svetsade på specifika områden för att passa. Under denna processen så används enbart rostfria skruvar. Det ingår även 2 meter rostfri skorsten och tillhörande skydd. När skorstenen fraktas så är den delad i två delar.

installation av braskamin i badtunna timberin (1) installation av braskamin i badtunna timberin (2) installation av braskamin i badtunna timberin (3) installation av braskamin i badtunna timberin (4)

Thermal-väggisolering

Polystyren skum paneler används för att isolera bubbelpoolen (väggar och botten). Tjockleken på isoleringen är 80 mm. Man kan se att en dubbelisolerad botten är installerad, därför är bubbelpoolen lite högre.

Väggisolering badtunna timberin Väggisolering badtunna timberin 2

Trädekoration (trim)

Efter isoleringen i väggarna placeras trä. Träskivorna är säkert anslutna med varandra. Träskivorna ansluts mycket enkelt utan användning av lim eller andra konstgjorda material som riskerar att förfalla under för hög press av olika väderförhållanden.

Träutsmyckningar av badtunna timberin (1) Träutsmyckningar av badtunna timberin (2) Träutsmyckningar av badtunna timberin (3)

Ringar av rostfritt stål

Två eller tre (beroende på modell) rostfria ringar används för att helt begränsa bubbelpoolen. Ringarna är anslutna med rostfritt stål av skruvar. Dessa ringar ska alltid sitta så tätt som möjligt för att undvika skador på badtunnan utsida.

ringer i rustfritt stål badtunna timberin (1) ringer i rustfritt stål badtunna timberin (2)

Trävakt

En trävakt installeras för att skydda mot brännskador. Särskilt användbart om det finns små barn i badtunnan.

Trä vakt för badtunna aggregatet (2) Trä vakt för badtunna aggregatet (1)

Mini Bar

Efter trävakten är installerad, placeras en mini-bar med hjälp av rostfria skruvar. En trä bar innehåller vanligtvis fyra platser för att sätta dricka i. Trä mini bar är noggrant utformad med mycket smidiga hörndelar.

Trä minibar av badtunna (1) Trä minibar av badtunna (2)

Omslag i trä

Trälocket görs i två delar. Varje del har två handtag för att lyfta. För att flytta en del av trä omslaget är det att föredra att använda dessa två handtag på en gång, eftersom träet är tungt.

trälock för badtunna (1) trälock för badtunna (2)

Badtunnan är klart för att användas!

Polypropen badtunna enhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.