Vikten Av Att Behandla Vattnet Rätt

Att ha den roligaste upplevelsen när du badar och se till att spa fungerar bra för många år framöver, måste man överväga att rengöra spa en nödvändig uppgift. Inte slösa bort värdefull vatten, genom att ändra det ofta, bör man överväga särskilda vatten vård apparater och filter. De håller badkaret vattnet rent under längre tidsperioder, eftersom de rena badvattnet genom att bli av slem, organiska partiklar och bakterier. Låt oss undersöka dessa sätt att upprätthålla vattnet rent i mer detalj.

Vatten och sjukvård apparater

Om inga rengöringsmedel används, bör vatten fyllas på efter två dagars användning. Goda nyheter är att det finns mycket att välja mellan – från hårdare klor behandlingar för att mildare, miljövänliga alternativ – som hindrar värdefulla vatten från slösas bort. Vi rekommenderar att du använder AQUAFINESSE – en skonsam mot huden och enkel vatten vård set. Denna enkla att använda veckoBehandlingsEnheter balanserar Ph, alkalinitet och sanerar allt på samma gång. En trevlig tillägg är dess lavendel doft. Tabletterna i denna uppsättning innehåller klor, som är den mest pålitliga element för vattenrengöring. Det bör noteras att om man väljer en klorbehandling, måste de välja en ugn 316 stål, eftersom det inte kommer att påverkas av den kemiska och detta kommer inte att leda till korrosion.

System för filtrering

Samma som med vatten behandlingar, finns det ett brett utbud av filter alternativ att välja mellan. Patronfilter och sandfilter förblir mest populära. Sandfilter kräver mindre underhåll än patron, som sandkornen kan pågå i upp till 5 år innan den behöver bytas ut. Processen är enkel – smutsigt vatten kommer in i filtret, där det renas från alla små organiska partiklar och skräp (som är fångade i sandkornen) och sedan släpps tillbaka in i badtunnan, nu filtreras och ren.

Att hitta en bra vattenbehandling eller filtrering kan göra underverk för din badupplevelse. Vid valet måste man se till att vattnet Care Set är kompatibel med en värmare. Bibehålla rent vatten bör inte betraktas som en mödosam uppgift – det kan vara mycket enkel och snabb, men effektivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.