Campingpoddar – duschar utomhusSe vores andre modeller af udendørs saunaer

Höj ditt utomhusutrymme med våra exklusiva campingpoddar för utomhusbruk

Introducerar toppen av utomhusförvaring och stil – våra noggrant tillverkade träbaserade campingpoddar för glamping. Denna exceptionella struktur smidigt kombinerar funktionalitet, estetik och hållbarhet och förvandlar din trädgård till en fristad för organisering och skönhet.

Avslöja lockelsen hos naturligt trä

Tillverkad av finaste trämaterial utstrålar vår campingpodd för glamping en atmosfär av naturlig elegans. Träets inneboende styrka och motståndskraft mot väderförhållanden garanterar långvarighet och oavbruten skydd för dina tillhörigheter. Dess tidlösa estetik harmoniserar sömlöst med vilken trädgårdslandskap som helst och förhöjer den totala stämningen i ditt utomhusutrymme.

Rikligt med förvaring för dina utomhusbehov

Kliv in i den rymliga interiören av vår glampingpodd och upptäck en värld av förvaringsmöjligheter. Generöst tilltagen ger den gott om plats för trädgårdsredskap, utrustning, cyklar eller andra föremål som du vill hålla säkra och organiserade. Den bekväma dörren möjliggör enkel åtkomst, medan fönstret badar interiören i naturligt ljus och gör det till ett nöje att hämta dina tillhörigheter.

Enkel montering och underhåll

Att montera vår träbaserade glampingpodd är en enkel uppgift, tack vare dess intuitiva design. Dess låga underhållskrav garanterar bekymmersfri skötsel och ger dig mer tid att njuta av din trädgård. Träets naturliga egenskaper gör varje pod unik och tillför en touch av rustik charm till ditt utomhusutrymme.

En mångsidig lösning för dina utomhusbehov

Oavsett om du söker extra förvaring eller en dedikerad plats för trädgårdsredskapen är vår campingpodd för glamping den perfekta lösningen. Dess mångsidighet sträcker sig bortom förvaring – den kan också fungera som en mysig tillflyktsort för avkoppling eller en charmig lekstuga för barnen.

Investera i kvalitet och höj din utomhusupplevelse

Vår campingpodd för glamping är mer än bara en förvaringslösning – det är en investering i kvalitet och stil. Dess hållbara konstruktion och tidlösa design garanterar årsvis tillförlitligt bruk och förbättrar din utomhusupplevelse samt lägger till värde i din trädgård.

Förvandla din trädgård till en fristad för organisering och skönhet med vår exklusiva campingpodd för utomhusbruk. Upplev den perfekta kombinationen av funktionalitet, estetik och hållbarhet och omdefiniera ditt utomhusliv idag.

Koppla av i lyx: Omfamna naturens essens med vår exklusiva utomhusdusch i trä

Stig in i en värld av förnyelse och återknytning till naturen med vår utsökta utomhusdusch i trä. Noggrant tillverkad av högkvalitativt trä är denna dusch inte bara ett funktionellt tillskott till din trädgård; det är en upplevelse som höjer din utomhusmiljö.

Fördjupa dig i hållbar design

Vår utomhusdusch i trä personifierar ett åtagande för miljömässigt ansvar. Tillverkad av högkvalitativt sibiriskt gran eller termoträ erbjuder denna dusch enastående hållbarhet samtidigt som den minimerar sin påverkan på planeten. Njut av den uppfriskande njutningen av en utomhusdusch samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.

Omfamna naturens elegans

Den harmoniska cylindriska formen och den naturliga träfinishen på vår utomhusdusch i trä smälter sömlöst in i din trädgårdslandskap och tillför en touch av rustik elegans till din utomhusfristad. Denna dusch blir en fantastiskt iögonfallande punkt som förhöjer den estetiska attraktionskraften i din omgivning.

Mångsidighet vid dina fingertoppar

Oavsett om du söker en uppfriskande paus efter ett dopp i poolen eller en revitaliserande sköljning efter en dag med trädgårdsarbete, så ger vår utomhusdusch i trä dig det perfekta fristället. Upplev naturens uppiggande kraft när du rengör och kopplar av i bekvämligheten av din egen bakgård.

Specifikationer:

  • Träalternativ: Sibirisk gran eller termoträ (välj nedan)
  • Ytterväggar: Behandlade för väderbeständighet
  • Rostfria stålbänder: Säkerställer långvarig hållbarhet
  • Duschhuvud med slang: För en bekväm och uppfriskande upplevelse
  • Diameter: 1000 mm
  • Höjd: 2000 mm
  • Väggtjocklek: ~44 mm

Unna dig den oöverträffade lyxen av en utomhusduschupplevelse med vår exklusiva träbaserade dusch. Välj den naturliga charm av sibirisk gran eller den förbättrade hållbarheten hos termoträ för att perfekt komplettera din utomhusmiljö. Beställ nu och förvandla din trädgård till en fristad för avkoppling, där natur och komfort förenas i perfekt harmoni.

Utomhus vedeldad bastu

29900

9.7

Vacker design


9.5/10

Med vedeldade eller elektriska värmare


9.5/10

Mer tid med familj och vänner


10.0/10


Kontakta oss!
close slider
×