Badtunna i glasfiber för 2 personer, Tarja, Örebro, Sverige (3)

Att jag valde att beställa en tunna från TimberIn berodde först och främst på att Ofuron har en storlek som passar mig perfekt. Jag använder vatten från en sjö i närheten och behöver en tunna som går fort …

Utomhusbastu för trädgård Igloo, Magnus Högberg, Sundsbruk, Sverige (1)

Vi är mycket nöjda med vår bastu som är välgjord och fin. Ett plus för panoramafönstret som ger möjlighet till utsikt. Allt gick smidigt med beställningen och den levererades direkt hem. En mycket prisvärd bastu.

Malin och Magnus

 

Badtunna med integrerad kamin Wellness Royal 1

Fantastiskt fin badtunna! , jag har haft besökare hemma som undrat vart jag köpt min tunna, då dom tyckte den var väldigt snygg.

Affären gick mycket smidigt, jag skulle verkligen reckommendera ett köp från Timberin!

MVH
Patric

Harlösa

Kontakta oss!
close slider