Våra kunder över hela Europa


Mottagit vår badtunna, känns alltid lite osäkert med förskottsbetalningar utan att sett själva badet live men dom tog jätte bra bilder och allt hände inom utsatt tid, jag fick ett uppskattat levdatum ...  

Bortsett från leveransförseningar som uppstod i samband med pandemin och komponentbrist, så fick vi en snabb och bra support och stöttning i samband med beställningen och leveransen.  

Beställde en 4m lång bastutunna (den ovala modellen). Var lite nervöst i början då det var ett utländsk företag men jag kan intyga att detta är ett väldigt seriöst och professionellt företag som ...  

Köpte 2-personers vedeldad badtunna via internet. Enkel beställning, lätt att få kontakt. Leveransplan höll hela vägen. Badtunnan som vi tittat på på nätet var identisk med den vi fick. Beskrivningen ...  

Hello Vi har installerat den och ska premiärbasta ikväll , håller på att fixa belysning…. kan skicka lite bilder efter det ! Vi är jättenöjda 🙂 allt har fungerat toppen och det har känts tryggt ...  

Äntligen! Efter en massa grävande, manualläsande, rörmokeri, grus- och stensättning, eldragning och omkoppling till 3-fas mha av elektriker, så blev det premiärbad med skumpa för Suzan och mig igår ...  

Att jag valde att beställa en tunna från TimberIn berodde först och främst på att Ofuron har en storlek som passar mig perfekt. Jag använder vatten från en sjö i närheten och behöver en tunna som ...  

Vi är mycket nöjda med vår bastu som är välgjord och fin. Ett plus för panoramafönstret som ger möjlighet till utsikt. Allt gick smidigt med beställningen och den levererades direkt hem. En mycket ...  

Fantastiskt fin badtunna! , jag har haft besökare hemma som undrat vart jag köpt min tunna, då dom tyckte den var väldigt snygg. Affären gick mycket smidigt, jag skulle verkligen reckommendera ett köp ...  

Kontakta oss!
close slider
×