Home PageTillbehör för badtunnor och bastu

Tillbehör för badtunnor och bastu


LED-lampor för badtunnor

LED-lampor för badtunnor

Att bada under stjärnhimlen är verkligen en underbar upplevelse. Men vad händer om natthimlen råkar vara lite molnig? Ett bra alternativ för att lägga till ljus och atmosfär är LED-lampor för badtunnan eller poolen. Dessa LED-lampor bidrar till att skapa en perfekt romantisk atmosfär i ditt badkar eller pool. Finns i två utförande – fast färg eller utbyter färger – LED-lampor för badtunnor kommer säkert att hålla alla badande underhållna. Allt från lila, blå, grön, röd och gul denna typ av belysningslösning för badtunnor och pooler ger en mjuk nyans, snarare än en hård, slipad nyans. De mest populära valet är två till tre LED-lampor för en badtunna av 1800 mm i diameter. LED-lampor är sedan installeras i väggarna i tunnan att fördela ljuset på ett sätt som skulle vara den mest behagliga för ögat. LED-lampor är vattentät, IPX5 nivå. Varje LED-ljus ansluts till en enskild styrenhet som noggrant är installerad och täckt av träpanel på tunnan. Omkopplaren placeras sedan i en lättåtkomlig plats. Oavsett om det är en glasfiber eller plast badtunna, dessa LED-lampor, särskilt utformade med badtunnor och pooler i åtanke, kan installeras i någon av våra modeller. Eller om du är längtan att förbättra underhållningsvärdet av badkaret du redan äger och installera en ny och spännande funktion, LED-lampor för badtunnor och pooler är en utmärkt lösning. Försök föreställa dig en kall vinternatt, marken täckt med snö, vatten i i din badtunna eller pool som redan ångar. Lägg till LED-lampor för badtunnor och pooler till denna ekvation. Den byter mellan fem färger och skapar ett spektakel i badkaret. Ger garanterat en magisk och avkopplande kväll!

Hydro (vatten) massagesystem för badtunnor

En första klassig spa erfarenhet i din egen bakgård möjliggörs med hydromassage för badtunnor och pooler. Fördjupa dig i en varm badtunna eller pool och njut av den underbara massageeffekten och dess otaliga fördelar för både fysisk och psykisk hälsa. En ångande badtunna eller pool med hydromassage hjälper till att helt koppla ett sinne och lindrar stress. Dessutom minskar en lugnande massage träningsvärk och smärta, ökar cirkulationen och blodflödet.

Hydromassage kan installeras i både glasfiber och polypropylen modeller. Detta massagesystem för badtunnor och pooler består av 6 kraftfulla krom jets, installerade i väggarna runt omkretsen av tunnan. Enheten suger vatten i systemet, där den sedan sprids till rören och släpps tillbaka i badkaret genom strålarna, vilket skapar en stark masserande kraft. Den hydromassage för badtunnor och pooler styrs av en på/av-knapp och en styrenhet hjul för att reglera intensiteten av massagen. Hela systemet ansluts till en vanlig 220V enfas nätverk, därför lämpar sig för praktiskt taget varje hushåll. Den typ av hydromassage för badtunnor och pooler är vattentät IPX5 certifierad. Fläkten bör skyddas från väder och vind, så det rekommenderas att hålla den omfattas av en trälåda, trappor eller terrass. För de badande som vill ha möjlighet att växla mellan ett starkare och mildare massage, kan hydromassage installeras tillsammans med luftbubbel massage för badtunnor och pooler.

Upplev underverk på ett utmärkt sätt med detta massagesystem i din egen bakgård. Låt dina sinnen och själ slappna av medan de 6 kraftfulla hydromassage förvandlas din badtunna eller pool i ett spa. Det ger näring åt vårt sinne och kropp med hydromassage för badtunnor annons pooler!

Luftbubbla massagesystem för badtunnor

Finns det något bättre sätt att maximera underhållningsvärdet av trä, glasfiber eller PP badtunnor än genom att installera en luftbubbel massage? Skörda de olika hälsoeffekterna av en lugnande massage genom att välja luftbubbel massage för badtunnor och pooler. Inte bara en ångande badtunna eller poolen med en luftbubbla massage ökar cirkulationen, blodflödet och minskar träningsvärk, utan det har också terapeutiska fördelar för mental och emotionell hälsa, genom att hjälpa sinnet att slappna av och massera bort stressen.

Luftbubbel massagen består av 12 kraftiga strålar, som är installerade i väggarna runt om tunnan. Styrs av en enkel on/off-knappen, på detta sätter är luftbubbel massagen för badtunnor och pooler lätt att använda och kräver praktiskt taget inget underhåll. Luftbubbel systemet ansluter till en vanlig 220V enfas nätverk, vilket gör den lämplig för hemmabruk.

Man kan undra, hur luftbubbla massage effekt skapas. Systemet är anslutet till en fläkt, som drar luft in och med stark kraft dispergerar luften genom ett grenrör in i tolv rör. Luften färdas sedan genom rören och trycks genom strålarna, vilket skapar luftmassage bubblor i bubbelpoolen eller poolen. För de badande som vill ha möjlighet att växla mellan en mjukare och en starkare massage, kan luftbubblan massage installeras tillsammans med hydromassage för badtunnor och pooler.

Ett varmt bad kan endast förbättras genom tillsats av luftbubblan massage till din badtunna eller pool. Upplev den underbara känslan och de olika hälsofördelar av luftbubbel massage i din badtunna eller poolen och låt stress och oro försvinna.

Luta dig tillbaka, slappna av och njut av luftbubbel massage!

Vattenfiltrering för badtunnor

Vattenunderhållet bör vara av yttersta vikt hos alla badtunne eller pool ägare eftersom det i hög grad påverkar kvaliten på dina bad. För att säkerställa renhet och klarhet, är det starkt rekommenderat att använda ett vattenfilter. De mest populära valet för en badtunna eller poolen är ett sandfilter. Ett sandfilter enhet för badtunnor kräver praktiskt taget inget eget underhåll, dess aktiva komponenter – sanden – måste endast ändras tre till fem år, av denna anledning är det ett perfekt val för badtunna och pool rengöring. Sanden i sandfiltret för badtunna och pool fungerar som en ”svamp” genom att fånga upp föroreningar. Två anslutningar av rostfritt stål används för att ansluta sandfiltret till ett badkar. En anslutning är placerad på toppen av badtunnan, och en annan vid botten. Vatten dras från badtunnan eller poolel i sandfiltret genom den nedre anslutningen, där det siktas genom sanden. Olika små partiklar som smuts, grus etc. fastna i sanden. Färskt renade vattnet släpps sedan från sandfiltret tillbaka i badtunnan eller poolen genom den övre anslutningen.

De sandfilter för badtunnor och pooler varierar i styrka och förmåga att filtrera. Den minsta möjliga alternativet är 4m3 sandfilter, som är perfekt för en 1800mm diameter badtunna eller pool och de går upp till 8m3. Sandfiltret för badtunnan och pool ansluts till en vanlig 220V 1 fas utlopp, därför behövs inga elektriska justeringar för hemmahushållsbruk. Vattenfiltreringsprocessen blir ännu enklare genom en extra timer. Detta sätt sandfiltret för badtunnan och poolen kan programmeras att köra för en viss tidsintervall. De badande kan bara koppla av och meditera i varmt bad medan sandfiltret gör sitt jobb, som att komma ihåg att stoppa filtret är inte ett bekymmer.

Kontakta oss!
close slider
×