Badtunna i glasfiber för 2 personer

från : 19,990 kr

***inkl moms

paypalvisamastercard

Artikelnr: ofurofiber. Kategorier: , ,

Beskrivning

 • 294
  Delningar

Badtunna i glasfiber för 2 personer :

En liten och kompakt, utan någon onödig kapacitet, en ofuro tunna för bara er två. Lyxig, glasfiber lock med koniska väggar kommer att imponera efter första försöket. För bästa komfort bör man även överväga hydro eller luft massage, som båda kan installeras i denna modell. Trälock passar perfekt denna stil, liksom trappan. Det finns en möjlighet att ha en elektrisk eller extern värmare dessutom, men om du vill, kan dem båda installeras i ditt badkar. Hela badtunnan självt är mycket kompakt och kräver inte mycket plats i din trädgård, men kommer att ge en oförglömlig upplevelse som du kan njuta av när du vill. Denna badtunna kommer att värmas upp mycket snabbt jämfört med större modeller och kommer att spara tid och pengar. Glasfiber gör att det är lätt att underhålla och för vatten rengöring rekommenderar vi filtreringssystemet. Då behöver du inte oroa dig om smutsigt vatten och kan njuta en trevlig tid tillbringat i badtunnan.

Speciell gåva – Smart 3D Printed Bluetooth termometern 

Velg ditt design nedenfor

Tekniska data (engelska)

 • 294
  Delningar

LED-ljus

LED-ljus ger behagligt ljus. De mest populära valet är 2-3 enheter. Väggisolering är nödvändigt för att göra en korrekt installation. Välj under applikationer. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas);  IPX5; AC220-240V; 50/60 Hz; CE-certifierad

Elektrisk värmare

Elektrisk värmare kommer tillsammans med pumpen. Kraften i elvärmare är 6kW därför kräver varje särskild anläggning att elektrisk säkring används. Möjlig elektrisk anslutning: 220 V (1-fas); 380 V (3 faser). CE-certifierad

Vattenmassage systemet

Vattenmassage systemet drivs med 220-230 V. Munstycken installeras i väggarna då vattenmassage kroppen ligger horisontellt. Massageeffekten är starkare jämfört med luftbubbel massage. Vattnet måste tömmas från rören under vintertid. Vatten massage effekt video hittar du nedan.  0,9 kW; 230 V – 50 Hz; CE-certifierad; 6 massagemunstycken.

Vattenmassage systemet:

Luftbubbel massage systemet

Luftbubbel massage systemet drivs med 220 V. munstycken installeras i väggar (ibland i bänkar) nära sätena. Massage effekten är svagare jämfört med hydromassagen. Luft går genom rören därför finns det inget som behöver rinna på vintern; CE-certifierad; 0,7 kW; 230 V – 3,3 A. 12 massagemunstycken.

Sandfiltreringssystem

Sandfiltreringssystem är anslutet till tunnan genom de två slangar av rostfritt stål. Systemet drivs med 220 V. Filtration rekommenderas till nästan alla modeller. Det filtrerar alla organiska partiklar.

Värmeisolering

 • Värmeisoleringen i väggr är mycket effektivt sätt att värma vatten snabbare och att hålla den varm under längre tid. Detta är ett mycket vanligt val.
 • Botten isolering (väggisolering ingår ej). Tillsammans med väggisolering blir det möjligt att uppnå snabbare uppvärmningstiden och för att bibehålla vattentemperaturen på en jämn nivå.
 • Det isolerade locket, om det köps tillsammans med vägg och botten isolering, ger maximal termisk effekt.

Typ av rostfritt stål

 • Rostfritt stål av typen 430. Den här typen av stål kan endast användas med klart, naturligt vatten utan några produkter som innehåller salter eller klorider. För detta speciella val rekommenderas sandfiltreringssystem.
 • Rostfritt stål 316 är resistent mot alla typer av lösningar inklusive salter och klorid. Användbart för hotell eller andra offentliga platser där badtunna används ofta.

Fler frågor? Läs vår manual

VIDEOKLIPP

 • 294
  Delningar

1 recension av Badtunna i glasfiber för 2 personer

5 Stjärnor
100%
4 Stjärnor
0%
3 Stjärnor
0%
2 Stjärnor
0%
1 Stjärna
0%
Powered by Customer Reviews plugin
 1. Tarja

  Att jag valde att beställa en tunna från TimberIn berodde först och främst på att Ofuron har en storlek som passar mig perfekt. Jag använder vatten från en sjö i närheten och behöver en tunna som går fort att fylla, värma och tömma igen. Storleken gör det lätt för mig att byta vatten så ofta jag vill. Jag tycker dessutom att tunnan ser bra ut och utgör ett trevligt tillskott till min sommarstuga. Jag är verkligen nöjd med Ofuron och inom en inte alltför avlägsen framtid hoppas jag kunna beställa er minsta sauna som komplement.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Tarja
  Var den här recensionen till hjälp?
Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nollställ

Redan med

Välj nedan

Elektrisk värmare

Välj nedan

— Kraften från den elektriska spisen och anslutningstypen —

Skriv nedan, till exempel 9kW, 400V, 3-fas

Typ av lock

Välj nedan

Värmeisolering

Välj nedan

SPA

Välj nedan

Smart SPA-tillägg (WiFi-signal krävs)

Interiör färg

Välj nedan

Typ av vattenfrisättning

Välj nedan

Frakt alternativer

Välj nedan

Speciell gåva

Välj nedan