Badtunna i glasfiber fyrkantig 2.2 x 2.2 m

50,537 kr

***inkl moms
paypalvisamastercard

Artikelnr: recwellness. Kategorier: ,

Product Description

Badtunna i glasfiber fyrkantig 2.2 x 2.2 m: Din oas för avkoppling och underhållning

Fördjupa dig i en värld av ren njutning med vår fantastiska fyrkantiga badtunna i glasfiber på 2,2 x 2,2 m. Denna rymliga oas, designad för att rymma 10-14 personer, inbjuder dig att varva ner, återknyta kontakten och skapa oförglömliga minnen med vänner och familj.

Oöverträffad komfort och rymlighet:

Den generösa fyrkantiga designen på 2,2 x 2,2 m ger gott om utrymme för dig och dina nära och kära att sprida ut er och njuta av lyxig komfort. Oavsett om du föredrar att ligga ner, sträcka på dig eller njuta av lekfulla interaktioner, erbjuder denna badtunna den perfekta miljön för avkoppling och underhållning.

Enkel uppvärmning med integrerad vedeldad kamin:

Upplev värmen och stämningen från en sprakande eld med den integrerade vedeldade kaminen. Detta effektiva värmesystem säkerställer snabb uppvärmning av vattnet, så att du kan njuta av din badtunna på nolltid. Dessutom ger möjligheten att utrusta badtunnan med en elektrisk värmare ännu större flexibilitet och bekvämlighet.

Exceptionell isolering för optimal värmebehållning:

Var säker på att din badtunnupplevelse alltid blir varm och njutbar, tack vare den omfattande isoleringen som inkluderar det lätta locket. Denna funktion behåller värmen effektivt, vilket minimerar energiförbrukningen och garanterar ett bekvämt bad även under kallare dagar.

Enkel entré med bekväma trästeg:

Kliv in i ditt personliga paradis med lätthet och elegans med hjälp av de generöst tilltagna trästegen. Dessa robusta och bekväma steg ger säker och bekväm tillgång till badtunnan, vilket förbättrar din totala badupplevelse.

Höj din upplevelse med valfria funktioner:

Unna dig den ultimata hydroterapiupplevelsen genom att lägga till valfria funktioner som luftbubblor eller vattenmassagesystem. Dessa tillägg förvandlar din badtunna till en terapeutisk oas, lindrar trötta muskler och främjar djup avslappning. Förhöj stämningen ytterligare med LED-belysning, vilket skapar en magisk och inbjudande atmosfär för kvällsbad.

Lyxigt termowood för oöverträffad estetik och hållbarhet:

Badtunnan är omsorgsfullt tillverkad av lyxigt termowood, känt för sin exceptionella skönhet och tålighet. Detta premiummaterial garanterar en fantastisk visuell attraktion som kompletterar alla utomhusutrymmen samtidigt som det garanterar långvarig prestanda och hållbarhet.

Anpassa din stil med en mängd olika färgval:

Välj bland en rad standardfärger för att matcha dina personliga preferenser och utomhusinredning. För en extra touch av elegans, uppgradera till de fantastiska pärlfärgsalternativen, som ger din badtunna en touch av sofistikering och lyx.

Enkel fjärrkontroll med valfria WIFI-adaptrar:

Njut av bekvämligheten att styra din badtunna på distans med de valfria WIFI-adaptrarna. Denna innovativa funktion gör att du kan justera temperaturen, aktivera massagesystem och hantera andra inställningar bekvämt från din smartphone eller surfplatta, vilket garanterar en problemfri och njutbar upplevelse.

Behåll kristallklart vatten med integrerade vattenfilter:

För ultimat vattenrenhet och hygien, integrera sand- och UV-vattenfilter i din badtunnauppsättning. Dessa avancerade filtreringssystem avlägsnar effektivt föroreningar och patogener, vilket säkerställer en strålande ren och hälsosam badmiljö.

Den perfekta tillflyktsorten för alla årstider:

Oavsett om du söker en uppfriskande flykt under sommarmånaderna eller en mysig fristad under en krispig vinterkväll, erbjuder denna mångsidiga badtunna den perfekta miljön för året runt-njutning. Fördjupa dig i det varma, bubblande vattnet, omgiven av vänner och familj, och skapa bestående minnen som kommer att värma ditt hjärta långt efter att säsongen har passerat.

Investera i ditt välbefinnande och skapa oförglömliga stunder:

Den fyrkantiga badtunnan i glasfiber på 2,2 x 2,2 m är mer än bara ett lyxigt tillskott till ditt utomhusutrymme; det är en investering i ditt välbefinnande och en katalysator för att skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Från stresslindring och förbättrad sömn till skrattfyllda sammankomster och delade upplevelser, erbjuder denna badtunna en fristad för avkoppling, föryngring och samhörighet.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna exceptionella badtunna och förvandla din trädgård till en personlig oas för avkoppling och underhållning.

**Vänligen notera att de yttre måtten på badtunnan är 2200 x 2200 mm, medan de inre måtten är 2000 x 2000 mm.

Recensioner

There are no reviews yet

Bli först med att recensera “Badtunna i glasfiber fyrkantig 2.2 x 2.2 m”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj nedan

Elektrisk värmare

Välj nedan

— Kraften från den elektriska spisen och anslutningstypen —

Skriv nedan, till exempel 9kW, 400V, 3-fas

Typ av lock

Vänligen välj en nedan

Värmeisolering

Välj nedan

SPA

Välj nedan

Smart SPA-tillägg (WiFi-signal krävs)

Interiör färg

Välj nedan

Typ av vattenfrisättning

Välj nedan

Frakt alternativer

Välj nedan

Speciell gåva

Välj nedan