Camping pod stugor sälen

från : 50,672 kr

**Inklusive MOMS;
Uteslut fraktkostnader

paypalvisamastercard

Artikelnr: camp. Kategori:

Product Description

Camping pod stugor sälen

Aldrig hört talas om glamping? Men har du någonsin drömt om en bekväm säng istället för hård mark under camping? Eller kanske att bygga ett sommarhus för din trädgård kräver för mycket ansträngning, men ett enkelt tält för dig och dina gäster är inte tillräckligt bekvämt? Vi erbjuder möjligheten att uppleva en ny typ av camping – glamping. Detta nya ord betyder bokstavligen glamorös camping eftersom du nu kan njuta av det stora utomhus utan att offra lyx. Fler och fler människor vänder sig till lägren och installerar dem i sina hem för eget bruk.
Varje enhet är skräddarsydd och designad för dig, därför kan den vara helt tom, eller med den redan gjorda sovplatsen, bänkar eller till och med en terrass. En annan viktig aspekt beträffande leveransen är att campingboden kan komma att monteras och vara redo att användas, eller plattpackad. Det är upp till dig, men om du bestämde dig för att inte gå till den inte monterade fröen, behöver du bara lite tid och någon att hjälpa, och i slutändan kanske du känner dig stolt över att bygga din egen campingbod.
Ärligt talat, denna camping pod är allt du behöver för ett bekvämt och mysigt utomhusliv. Om du har andra önskemål, kontakta oss när som helst så gör vi vårt bästa för att uppfylla dina förväntningar.

Behöver du fler idéer? Ta en titt på vårt Pinterest-bord här

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Velg ditt design nedenfor

VIDEOKLIPP

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-qk4RXNBstM” /] [arve url=”https://youtu.be/thgiyPoxhg4″ /]

Recensioner

There are no reviews yet

Bli först med att recensera “Camping pod stugor sälen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj nedan

Värmeisolering

Tillbehör

Välj nedan

Färg på tak

Välj nedan

Curbside Leverans

Välj nedan