Modern vedeldad bastu komplett

från : 102,911 kr

**Inklusive MOMS;
Uteslut fraktkostnader;

paypalvisamastercard

Artikelnr: moderne. Kategori:

Product Description

Modern vedeldad bastu komplett

Vår nya modern vedeldad bastu komplett med glasfront är designad för att tänja på gränserna med ett toppmodernt, otroligt utseende och fantastisk prestanda. Många av oss vill ha en underbar, lättanvänd utomhusbastu, och att hitta rätt som passar dina behov kan vara väldigt svårt. Det är därför vi är här för att hjälpa till med en fantastisk, innovativ och lättanvänd modell. Denna vackra bastu är 5 meter lång och den är också 2,4 meter bred, vilket gör att den sticker ut med sin unika stil och funktioner.

Stor och pålitlig

Den modern vedeldad bastu komplett med glasfront gör ett mycket bra jobb även när det kommer till utrymmen. Vad den har är att den har ett omklädningsrum och en bastuavdelning. Den är tillräckligt stor för att erbjuda komfort oavsett när och hur du vill använda den. Att installera den kan också vara väldigt enkelt och själva produkten är gjord av högkvalitativt trä. Du kan faktiskt välja om du vill ha den gjord av termo- eller gran, beroende på dina önskemål. Bara det gör den verkligen så unik och annorlunda i första hand.

Bra belysning

I den modern vedeldad bastu komplett med glasfront kan du också hitta ett mycket bra belysningssystem. Tillverkaren lade till 3 harvia-lampor som du kan använda för bra belysning och allt fungerar precis som du förväntar dig. Inte nog med det, utan du får även några lysdioder under bänkarna. Detta hjälper till att få in ett mycket bra resultat och värdet i sig är bland några av de bästa på marknaden.

Mycket bra isolering

Isolering är viktigt om du har en utomhusbastu. Denna modell har en fullständig värmeisolering, så du aldrig behöver oroa dig för värmeförlust. Istället kommer du att ha mycket minimal eller ingen värmeförlust. I slutändan är upplevelsen stor och du kommer alltid att ha ett fantastiskt resultat och kvalitet.

Otroliga vyer

Med den modern vedeldad bastu komplett med glasfront får du enkelt tillgång till fantastiska vyer på nolltid. Produkten har panoramafönster, och dessa hjälper dig att få in den unika, otroliga uppsättning vyer du alltid velat ha. Samtidigt behöver du aldrig oroa dig för värmeförlust eller liknande. Det är en av de produkter som är innovativa, men som också är lätta att anpassa efter dina egna behov!

Om du vill ha en fantastisk modern vedeldad bastu komplett med glasfront, prova denna idag. Den ser fantastiskt ut, den erbjuder en mycket bra isolering och utsikten är imponerande. Dessutom är uppdelningen mycket bra, och du kommer att bli förvånad över den övergripande kvaliteten och erfarenheten. Vi rekommenderar att du provar det själv, och i slutändan kan fördelarna vara oöverträffade. Du kan vara säker på att med den moderna utomhusbastun med glasfront kan du enkelt förbereda ditt eget hörn av himlen utomhus, där du äntligen kan koppla av och varva ner när du vill!

Tekniska blad och video

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Modern vedeldad bastu komplett”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj ett alternativ för din bastustorlek

Vedeldade Harvia värmare

Välj en vedeldade, elvärmare, smarta pelletsvärmare nedan

Elektrisk Harvia värmare

Välj en vedeldade, elvärmare, smarta pelletsvärmare nedan

Bastuprodukter

Välj nedan

Curbside Leverans

Välj nedan