Oval utomhusbastufatbastu Hobbit

från : 84,700 kr

**Inklusive MOMS;
Uteslut fraktkostnader

paypalvisamastercard

Artikelnr: hobbit. Kategori:

Product Description

Oval utomhusbastufatbastu Hobbit

* Snabb anmärkning: Glöm inte att kontrollera specifikationsblad och 3D-grafik för denna modell. Välj från listan ovan.

Unik hobbit design

Om du har sett the Lord of the Rings eller Hobbit filmerna kommer du omedelbart att uppskatta den hobbitsinspirerade designen. Dessutom är själva bastun gjord för 4-8 personer. Den är mångsidig och anpassningsbar till alla dina behov, samtidigt som den är mycket lätt att använda och anpassningsbar. Dessutom finns det 2 versioner, du har en baldakin överst på entrédörren och det finns också en modell utan det. Den är otrolig, intressant och distinkt, så en bra investering för alla som älskar utomhusbastu.

2 olika rum

Denna bastu i hobbitdesign har 2 rum (bastuområde ~2m och ett omklädningsrum ~1,8m). Den totala yttre längden är 4 m. Du har ett omklädningsrum där du kan koppla av, och sedan finns det också ett särskilt basturum. Om du vill kan du lägga till en elektrisk värmare eller en HARVIA träbrännare. Det hjälper ganska mycket eftersom det ger en engagerande och stärkande upplevelse samtidigt som det driver processen till nya höjder varje gång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här, vilket är något att ta med i beräkningen..

Stor, omfattande hobbitbastu

Enheten är 4 meter lång och 2 meter bred. Detta ger dig den optimala storleken för dig, vilket gör det till en enastående bastuupplevelse. Det bidrar till att erbjuda den där känslan av kvalitet och fördjupning, och du kommer att upptäcka att du njuter av processen. Utöver detta har du en glasdörr mellan rummen och ett runt frontglas. På så sätt har du den belysning du behöver. Vi anser att det är mycket viktigt att ha naturligt ljus, och detta hjälper ganska mycket.

Högkvalitativa material

Produkten är tillverkad av termoträ eller gran, beroende på vilket material du vill välja. Det är också viktigt att notera att du kan ha bänkar med två nivåer som hjälper dig att sträcka dig eller lägga dig på det sätt du vill.

Den levereras monterad eller som ett kit

Du kan själv välja om du vill ha enheten monterad eller om du vill montera den själv. Om du vill ha det sistnämnda kommer den som ett kit som du kan njuta av att använda direkt.

Om du letar efter en annorlunda, unik typ av bastu är detta rätt bastu för dig. Hobbit-designen är fantastisk, den gör att bastun sticker ut, samtidigt som den är mångsidig och ett nöje att använda. Den har också ett bra tak och tål elementen, så det är en perfekt utomhusbastu för dig och hela familjen. Prova den idag och du kommer inte att bli besviken på den!

* Dekorativa delar och dörrar till bastun tillverkas på grund av bättre hårdhet alltid av gran men målade i bastusträ matchande färg.

 

* Inredningsdelar och dörrar till bastun är alltid gjorda av gran på grund av bättre hårdhet, men målade för att matcha bastuvedet

Tekniska blad och videor

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Recensioner

There are no reviews yet

Bli först med att recensera “Oval utomhusbastufatbastu Hobbit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj nedan

Vedeldade Harvia värmare

**Bastu rum = område exklusive omklädningsrum eller terrass (om någon)

Elektrisk Harvia värmare

**Bastu rum = område exklusive omklädningsrum eller terrass (om någon)

Färg på tak

Välj nedan

Curbside Leverans

Välj nedan