2 personers badtunna – badtunna för två

Numera finns det många aspekter av avkoppling man kan ägna sig åt. Badtunna för 2 personer kan definitivt vara en av dem. Oavsett om du bara känner dig trött efter en dag på jobbet, behöver ett par timmar av liv och rörelse i vardagen eller bara något att hålla dig lugn med. Den moderna bekvämligheten med on-demand-filmer och TV, samt matleveranstjänster, gör det snabbt och enkelt att ta igen tid när som helst. Tidtestade alternativ som att läsa en bra bok eller bara lägga sig i en varm och mysig säng är också ganska populärt. När det gäller avkoppling – är alternativen obegränsade. När vintersäsongen anländer återvänder en av de mest populära aktiviteterna – att ta ett bad i en varm och lugnande badtunna för 2.

Badtunna for 2 personer
Badtunna for 2 personer
Badtunna for 2 personer
Badtunna for 2 personer
previous arrow
next arrow


Se alla våra produkter nedan

Badtunna för 2 – ett bra sätt att koppla av och njuta av livet i en numera upptagen värld

Samtidigt som tekniken förbättras, så gör även många andra grenar av livet. Vare sig det är ovannämnda on-demand-tjänster, eller omvandlingen av tryckta medier till digitalt – är en badtunna för 2 inget undantag. Automatiserade filtreringssystem, fjärrstyrda värmare, interna massagesystem, fler och fler framsteg görs, för att förbättra upplevelsen av en badtunna för 2. Även om det kanske inte verkar som det, kräver alla dessa tillägg inte en massiv badtunna för 16 personer.  En minimalistisk TimberIN badtunna för 2 kan passa allt dessa, vad gäller kvalitet värmare, pumpar och strålar. Kompakta badtunnor för 2 har ofta många fördelar jämfört med sina stora motsvarigheter som kan förbises när du väljer den bästa modellen för dig. Det är därför vi har beslutat att beskriva några av dem i detta blogginlägg.

Främsta fördelarna med en badtunna för 2 personer:

 • Utrymme krävs:

  Många tror fortfarande, att ha en liten 2 person badtunna, en kräver en stor bakgård och ett privat lyxigt hushåll. TimberIN Ofuro badtunna för avsedd för två personer kräver dock minimalt utrymme och kan placeras på ett stort antal olika platser. Den kan stå i en balkong, en liten uteplats eller ett takdäck. Om inget av dessa alternativ är tillgängliga, det kan även vara belägen inne i hemmet. Det kommer att förbli hållbart och bländande i många år, oavsett om det hålls inuti eller utanför.

 • Bärbarhet:

  En liten 2 person badtunna anses allmänt vara något statisk, som hålls på samma plats i många år. Med en liten 2 person badtunna är detta inte alls fallet. Ofuro kan enkelt placeras på en liten släpvagn, eller till och med i vissa pickupbilar. Du kan ta med dig till din semester i en sommarstuga, eller till och med på en campingresa.

 • Enkel installation och användning:

  En liten 2 person badtunna modell kräver betydligt mindre ansträngning för att ställa in och använda än en stor. Att fylla upp det kräver bara en enkel trädgårdsslang och det tar knappt någon tid alls. Allt du behöver för att köra massage och filter är ett standarduttag. Ingen svår installation krävs. Bara koppla och spela!

 • Minimal kostnad och underhåll:

  Som en mindre 2 person badtunna kräver färre material och arbete att tillverka, kostar det naturligtvis mindre också. Om du letar efter ett budgetalternativ utan att offra funktionaliteten, eller helt enkelt inte behöver något som rymmer mer än två personer, är det här alternativet optimalt för dig. Mindre badtunnor är också enklare och snabbare att rengöra och underhålla. En mindre mängd vatten innebär att uppvärmning tar mindre tid och kräver mindre trä eller el. Dessutom, om du väljer att använda kemikalier för att hålla vattnet rent, behöver du inte lägga till så mycket eller så ofta.

Största nackdelarna med badtunnor för 2 personer:

 • Liten sittkapacitet:

  Om du planerar att ha flera personer över för att njuta av en mindre badtunna, är detta alternativ förmodligen inte för dig. Kapaciteten hos denna modell är två personer och det finns definitivt inget rum för rörlighet. Därför, om du planerar att ha vänner eller familj över för att bada badtunna, då rekommenderas en större badtunna.

 • Begränsade sittplatser:

  Sittkapacitet är inte det enda som är begränsat, eftersom det inte finns en stor mängd utrymme för olika sittplatser eller vridning och vridning. Om du letar efter ett badkar där båda användarna helt kan lägga sig som på en king size-säng, skulle en större badtunna krävas.


badtunna oval för två

Glasfiber 2 person badtunnor

Glasfiber modeller är den dyraste av de tre tillgängliga alternativ men kommer med de flesta fördelar. Dessa inkluderar isolering i väggar och bottenplattor, samt ett urval av massagesystem, värmare och färger. Glasfiberinsatsen ger en lång livslängd, enkel rengöring och underhåll. Högre priser jämfört med alternativen. Lättare i vikt jämfört med de helt trämodeller ger en högre grad av rörlighet.

Polypropylen badtunnor för 2

I likhet med glasfibermodellerna kommer dessa med en insats, men erbjuder även trätillbehör. Medan glasfiber modellen erbjuder rundade väggar, bänkar och kanter, är polypropen motsvarighet mycket mer geometrisk med raka väggar och enkla former. Lättare i vikt jämfört med de helt trämodeller ger en högre grad av rörlighet.

Badtunnor för 2 i helt trä

Badtunnor i helt trä erbjuder en helt naturlig upplevelse utan konstgjorda inbyggda material. Om du inte letar efter en badtunna med alla de senaste teknikprylarna, men ändå vill njuta av fördelarna med en varm avkopplande badtunna, är detta valet för dig. Modeller som är av helt trä, kommer också med lägre priser jämfört med polypropen eller glasfiber modeller.

2 personers badtunna

16990

9.7

Finns i glasfiber, plast och trä


10.0/10

Litet utrymme krävs


9.5/10

Vackra mönster


9.5/10


Kontakta oss!
close slider
×