Badtunna i plast

Moderata uppdateringar och förändringar är ett bra sätt att hålla ditt hem modernt och spännande för din familj. Om du har känt att ditt hemma liv behövs byggas om, gnistan som du har letat efter kan vara en TimberIN bad tunna. En bad tunna kommer ge dina nära och kära en chans att spendera tid med varandra och uppskatta dem lugnande fördelarna av en bad tunna – allt från komforten av din egen bakgård.

I TimberIn vi erbjuder en bred selektion av bad tunnor i polypropen. Skalet kan bli kläd i varierande typer av träd. Materialet är säkert, hygieniskt och giftfri, vilket är perfekt för en bad tunna. Det kräver väldigt lite om någon underhåll och är fläckfri.

Badtunna i plast TimberIN (1)
Badtunna i plast TimberIN (2)
Badtunna i plast TimberIN (3)
Badtunna i plast TimberIN (1)
Badtunna i plast TimberIN (2)
Badtunna i plast TimberIN (3)
previous arrow
next arrow


Se alla våra produkter nedan


Badtunna i plast vedeldad

De viktigaste fördelarna med en bad tunna i polypropen

Isolering är rekommenderat för en utomhus bad tunna

En bad tunna i polypropen kan vara isolerad inte bara från botten och sidorna av tunnan, men från toppen likaså via en isolerad trä lock. Det här förser en signifikant reducering av värmeförlust, vilket, på lång sikt, kommer spara dig tid, pengar och ansträngning.

Enkel rengöring

Polypropylen ytan är i synnerhet slätare än det av en trä bad tunna, det har inte flera varierande sprickor eller luckor för smuts att bli fast i. Den platta ytan gör att den är enkel att rengöra med en enkel trasa och vatten. Den förser också inte till en lämplig miljö för alger och andra bakterier att sprida.

Bubblande system installerade i en bad tunna

En bad tunna i polypropylen kan enkelt bli utrustade med varierande system för att förbättra din badning erfarenhet. Vare sig det är ett meddelandesystem att förse till en jacuzzi känsla, en filtrering system för att lätta den bördan av underhåll ännu mer eller LED belysning för att förbättra atmosfären.

Vatteneffektivitet

De stängda säten av en bad tunna i polypropen modellerna förser en möjlighet att avlägsna mycket volym av vatten vilket blir inte använt effektivt. Fodret också avskaffar någon möjlighet av läckor, vilket är mer allmänt förekommande till dess fullt trä motpar.

Lång livslängd för en badtunna i polypropylen

En bad tunna i polypropylen är något som kommer att hållas en lång tid. Medan fullt trä bad tunnor kan bli nedslitna av förändringarna i temperatur och fuktighetsnivåer, bad tunnor i polypropen är påverkade betydligt mindre av förändringen av säsongerna. Det är inte att antyda, att den inte blir nedsliten över tiden, dock tidsramen är mycket bredare.

Utomhus bad tunnor är lättviktiga

En polypropylen modell, även när kläd i hårt träslag till exempel lärkträd, allmänt blir lättare än en fullt trä bad tunna av samma storlek. Det här kommer ner till att polypropylen modellen inte behöver en grov trä basplatta.

Bad tunnor i polypropylen är rostfria

För de som använder saltbaserade renings system eller helt enkelt salt vatten, det kan vara svårt att välja en bad tunna som kommer inte bli negativt påverkad av natriumet i vattnet. Trä, även som ett bra val, kommer bli försvagad på lång sikt, däremot, stål bad tunnor, även rostfria, kommer att korrodera även skadas om bara någorlunda. Polypropen som ett material är väldigt resistent mot salt, således, det är en excellent val om du kommer ha en hög mängd av salt i vattnet.

Bänk sorter

Runda polypropylen modeller står ut från andra genom att erbjuda den största sorter av bänkar. För övrigt till att öppna och stänga polypropylen bänkar, trä alternativ är också tillgängliga. I formen av en slät och smidig rund form, eller en mer standard vinklad form.

Något att tänka på innan du äger en bad tunna i Polypropylen

Högre pris – på grund av den dyra naturen av tillverkningsprocessen och materialarna som är nödvändiga för gjutningen av badtunnan i Polypropylen, det är naturligtvis mer dyrt än de motsvariga i trä. Jämfört med fiberglas – bad tunnor i Polypropylen erbjuder en hög nivå av finjustering när det gäller formen av bad tunnan, då materialet är lättare mer formbar. På grund av det här, fyrkantiga modeller kan bli hittade på vår hemsida som erbjuder större kapacitet upp till 16 människor på en gång. Höjde kan också bli justerad om du söker en kortare eller längre bad tunna.

Bad tunnor i fiberglass är gjorda med en enda del att passa en form, vilket är varför övergången mellan väggarna är slät och sömlös. Vid formning av bad tunnor i Polypropylen, krökarna är inte så smidiga och är för det mesta kompromissade av enkla 90 grader vinklar. Ändarna på bladen av polypropylen kan också behövas bli lierad via värme, därför kan en någorlunda synlig söm kan nån gång ses vid sidan av bad tunnan. Lektion av bad tunnor i polypropen. Skalet kan bli kläd i varierande typer av träd. Materialet är säkert, hygieniskt och giftfri, vilket är perfekt för en bad tunna. Det kräver väldigt lite om någon underhåll och är fläckfri.

badtunna i plast

14500

9.2

Vatteneffektivitet


9.5/10

Utomhus bad tunnor är lättviktiga


9.0/10

Enkelt underhåll


9.0/10


Kontakta oss!
close slider
×