Moderna bastur för utomhusbrukSe vores andre modeller af udendørs saunaer

Avslöja Zenit av Avkoppling: Moderna utomhusbastur med Glasfront och Entrérum

Fly till en värld av ren frid med vår toppmoderna moderna utomhusbastu. Med en hisnande glasfront och ett rymligt entrérum omdefinierar denna bastu upplevelsen av utomhusbastu genom att erbjuda både fantastisk estetik och exceptionell prestanda.

En design- och funktionsmässig mästerverk

Unna dig en bastufristad som sömlöst förenar form och funktion. Den panoramiska glasfronten ger hisnande utsikt över din omgivning, medan det separata entrérummet garanterar maximal komfort och bekvämlighet.

Generösa dimensioner för oöverträffad komfort

Med en längd på 5 meter och en bredd på 2,4 meter erbjuder denna moderna utomhusbastu gott om utrymme för en verkligt avkopplande bastuupplevelse. Sträck ut dig, koppla av och låt värmen omsluta din kropp.

Premiummaterial för hållbarhet och stil

Tillverkad av det finaste Thermowood eller granträ utstrålar denna bastu både hållbarhet och sofistikerad estetik. Dess naturliga skönhet kommer att komplettera vilken utomhusmiljö som helst.

Belysning för avkoppling och stämning

Upplev det ultimata avkoppling med vårt noggrant utformade belysningssystem. Tre Harvia bastulampor och LED-belysning under bänkarna skapar en varm och inbjudande atmosfär som förhöjer din bastuupplevelse.

Exceptionell isolering för optimal effektivitet

Fullständig isolering säkerställer minimal värmeförlust, vilket gör att du kan njuta av en effektiv och kostnadseffektiv bastuupplevelse. Bastun behåller värmen effektivt, vilket minskar energiförbrukningen och maximerar din avkopplingstid.

Varför välja vår moderna utomhusbastu?

  • Rymlig och bekväm, med gott om plats för en lyxig bastuupplevelse
  • Panoramisk glasfront för hisnande utsikt och kontakt med naturen
  • Överlägsen isolering för energieffektivitet och optimal värmebevaring
  • Stämningsfullt belysningssystem för en avslappnande och uppfriskande atmosfär
  • Hållbar och stilfull konstruktion av premium Thermowood eller granträ

Förvandla din bakgård till en oas av avkoppling med vår moderna utomhusbastu med glasfront och entrérum. Beställ nu och lyft din bastuupplevelse till nya höjder av lyx och fridfullhet.

Utomhus vedeldad bastu

29900

9.7

Vacker design


9.5/10

Med vedeldade eller elektriska värmare


9.5/10

Mer tid med familj och vänner


10.0/10


Kontakta oss!
close slider
×