Små utomhusbastur för 2-4 personer

Här på TimberIN använder vi många års erfarenhet för att ge dig prisvärda och långvariga utomhusbastu! Oavsett din budget vet vi att vi kan ta dina drömmar om ett hem accent och se till att du hamnar med exakt vad du behöver för att föra allt tillsammans! Precis som våra trä badtunnor, vår utomhus trädgård trä bastur erbjuder inte bara underbara stunder eller avkoppling men beprövade medicinska och hälsofördelar för sina användare också!Se vores andre modeller af udendørs saunaer

Koppla av i din egen privata oas: Små utomhusbastur för 2-4 personer

Fly undan vardagens stress och upplev den uppfriskande omfamningen av din alldeles egna utomhusbastu. Designad för optimal utnyttjande av utrymmet, kräver denna kompakta mästerverk endast en fotavtryck på 2 meter i diameter, vilket gör den till det perfekta tillskottet till vilken trädgård eller bakgård som helst.

Anpassad för intima möten

Oavsett om du söker en romantisk reträtt för två eller en mysig sammankomst med vänner, rymmer denna lilla utomhusbastu bekvämt 2-4 personer. Upplev de vitaliserande fördelarna med bastuterapi i sekretessen av din egen bakgård.

Flexibla uppvärmningsalternativ

Unna dig värmen som passar dina preferenser. Välj mellan en traditionell vedeldad kamin Harvia M3 eller en modern elektrisk värmare Harvia Cilindro med 9 kW effekt. Båda alternativen levereras komplett med stenar och en skorsten, vilket garanterar en sömlös bastuupplevelse.

Exceptionellt hantverk och isolering

Tillverkad av det finaste gran- eller Thermowood-träet, skryter denna bastu inte bara med en estetiskt tilltalande exteriör utan ger också utmärkt isolering. De tjocka väggarna behåller effektivt värmen, vilket minskar uppvärmningstiden och maximerar energieffektiviteten.

Förhöj din atmosfär

Skapa en verkligt lugn atmosfär med valfri belysning. Mjuka, varma ljus kommer att förvandla din bastu till ett fristad av avkoppling, vilket gör att du helt kan koppla av och förnya dig.

Höj din utomhusupplevelse

Förvandla din utomhusyta till en fristad av frid med denna lilla utomhusbastu för 2-4 personer. Dess platsbesparande design och exceptionella funktioner gör den till det perfekta tillskottet till vilket hem som helst. Beställ nu och påbörja en resa av ren välmående och avkoppling i bekvämligheten av din egen bakgård.

Utomhus vedeldad bastu

29900

9.7

Vacker design


9.5/10

Med vedeldade eller elektriska värmare


9.5/10

Mer tid med familj och vänner


10.0/10


Kontakta oss!
close slider
×