Mobila bastur för utomhusbrukSe vores andre modeller af udendørs saunaer

Upplev Friheten med Mobila Bastuupplevelser: Upptäck Vår Mobila Tunna Bastu på Släp

Ge dig ut på en resa av oöverträffad bastuavkoppling med vår mobila tunna bastu på släp. Upplev befrielsen av att njuta av bastusessioner var ditt hjärta önskar – vare sig det är i lugnet av din egen trädgård, på en livlig evenemangsplats eller vilken destination som helst som lockar dig. Koppla bara på släpet och ge dig ut på ett äventyr för välbefinnande.

Varför välja vår mobila tunna bastu på släp?

  • Oöverträffad Mångsidighet: Njut av friheten att unna dig bastulycka på olika platser. Oavsett om det är din egen trädgård, ett livligt evenemang eller en avskild reträtt, koppla bara på din mobila bastu och fördjupa dig i avkoppling.

Viktiga överväganden innan köp:

  • Licenskrav: Säkerställ eventuella nödvändiga licenser för att transportera bastun på släpet.
  • Storlek och trätyp: Tänk på dimensionerna och trätypen för tunn bastu, eftersom dessa faktorer påverkar dess vikt och val av släpvagn.
  • Uppvärmningsalternativ: Välj mellan en vedeldad eller elektrisk kamin baserat på dina preferenser och tillgången på bekvämligheter på dina önskade platser.

Ytterligare alternativ för att förbättra din upplevelse:

Tillverkad av det finaste Thermowood eller granträ utstrålar denna bastu både hållbarhet och sofistikerad estetik. Dess naturliga skönhet kommer att komplettera vilken utomhusmiljö som helst.

Belysning för avkoppling och stämning

  • Omklädningsrum eller Veranda: Anpassa din bastuupplevelse med tillägg av ett omklädningsrum eller en veranda, vilket ger bekvämlighet och komfort.
  • Panoramafönster: Omfamna skönheten i din omgivning med ett stort panoramafönster, som låter dig njuta av naturen samtidigt som du förnyar dig i bastun.

Fördelar med vår mobila tunna bastu på släp:

  • Frihet och Flexibilitet: Dra din bastu till olika platser och erbjud oändliga möjligheter till avkoppling och välbefinnande.

Utomhus vedeldad bastu

29900

9.7

Vacker design


9.5/10

Med vedeldade eller elektriska värmare


9.5/10

Mer tid med familj och vänner


10.0/10


Kontakta oss!
close slider
×