Företagets `TimberIN Management – Trevligt att träffa dig!

 

badtunnor och bastu TimberIN (1)
badtunnor och bastu TimberIN (2)
badtunnor och bastu TimberIN (3)
badtunnor och bastu TimberIN (4)
previous arrow
next arrow
Slider
Dr. Albertas Klovas
VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR (CEO) - GRUNDARE
Albert har en stark bakgrund inom husbyggnad, och har även en läkar examen (PhD) som civilingenjör.. Albert har över 10 års erfarenhet av byggsektorn både praktiskt och teoretiskt och är glad över att tjäna kunderna så noggrant och snabbt som möjligt. Han håller också en plats vid Kaunas University of Technology, Department of Civil Engineering Technologies. Känner du kan du vara en av våra team`s medlemmar utomlands? Är du journalist och villig att skriva en artikel om oss? Tveka inte att alltid kontakta Albert via telefon, e-post eller "Linkedin". E-post: albertas@timberin.com; telefon: 0037061913266.
LinkedIn
Rūta Klovienė
CHEF FINANS (CFO) - GRUNDARE
Ruta håller en magisterexamen i revisions- och redovisnings och gör nu sin doktorsavhandling (PhD) i ekonomisk vetenskap med specialitet "Smart Performance Measurement System i statligt ägda företag". Alla de ekonomiska och finansiella frågor läggs på Ruta ansvar. Ruta är alltid här för att hjälpa om man har frågor om betalningar, fakturering, etc. E-post: ruta@timberin.com; telefon: 0037069601967.
LinkedIn
Marius Vaičiukėnas
CHEF AFFÄRSUTVECKLING (CBDO)
Dom är ansvarig för affärsutveckling och tillväxt av företaget. Håller magisterexamen i anläggnings med över 7 års erfarenhet inom flera viktiga sektorer, som sträcker sig från byggledning och byggledning för försäljning och export hantering av träkonstruktioner, Dom har en stark och ambitiös syn på företagets `ständig utveckling. Att upprätthålla en stark relation med partners runt om i världen, är det huvudsakliga målet att ge bästa produktkvaliteten, stöd och erfarenhet till våra kunder.
Deimante Gaigalaite
CHEF KUNDSERVICE
Deimante har en stark bakgrund inom affärsutveckling och kundservice med mer än 7 års erfarenhet. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi. Förutom sina studier, har Deimante följt många klasser och seminarier i Europa och Sydafrika. Deimante samarbetar med alla kunder för att se till att de har all nödvändig information. Det är hennes uppgift att se till att varje fråga som våra kunder står inför löses i tid.
Ona Lukoseviciute
Transport Manager
Ona håller en kandidatexamen och fortsätter sina magisterstudier i affärslogistik. Under åren på universitetet har hon byggt upp en omfattande kunskap om branschen inom alla områden. Ona förstår godshantering och marknadstrender inom ett helt område av bolagets verksamhet. "TimberIN" samarbetar med more than 20 Transportföretag internationellt gör det möjligt att erbjuda de bästa möjliga frakt priser. Om du har några frågor som rör transport av din beställning, kontakta Ona via mail: transport@timberin.com; telefon: 0037065760109.
Renata Rakovaitė
CHEF KUNDSERVICE
Renata har en magisterexamen i företagsekonomi och en kandidatexamen i franska, men hon hade inte möjlighet att använda sina franska språkkunskaper tills hon gick med i det professionella teamet i TimberIN. Hon är glad att tala med dig på franska och svara på alla dina frågor eller hjälpa dig att välja den perfekta badtunnan eller bastun. Dessutom avslutar hon just nu sin andra kandidatexamen i sjukgymnastik, därför känner hon även till effekterna av fysiska delar på sin hälsa och är en stor förespråkare av de hälsofördelar som badtunnor och bastu ger.
Ieva Dautartaitė
CHEF KUNDSERVICE
Ieva har specialiserat sig på teknisk översättning, särskilt i produktion och översättning av instruktionsmanualer på engelska och tyska. Under sina kandidats studier vid Kaunas University of Technology, ett partneruniversitet och en nära medarbetare på olika projekt med TimberIN har hon haft möjlighet att berika sin humaniora utbildning genom djupdykning i mekanik och elektronik, därför kan vi erbjuda dig hjälp och råd om olika tekniska frågor om din badtunna eller bastu. För eventuella frågor om användning, underhåll eller montering av din bubbelpool eller bastu. Ieva kan nås via mail på ieva@timberin.com eller per telefon 0037065780650
Asta Krisciunaite-Dantoni
Försäljningschef
Asta är en specialist på litauiska och italiensk filologi samt inom nationalekonomi. Konsult i domstolen i Florens, registrerad som tolk i litauiska ambassaden i Rom och i konsulatet i Florens. Asta har arbetat för italienska och litauiska företag, som tillhandahåller marknadsföringstjänster, förmedling, översättning och tolkning. Grundare och VD av litauiska gemenskapen i regionen Toscana, samarbetar med Litauens konsulat i Florens. Kompetens, professionalism och öppenhet gör Asta till en bra utgångspunkt för de nationella territorium i Italien och en idealisk samtalspartner som kan möta behoven hos våra kunder. Kontakta Asta via mail: dantoni@timberin.com.
Viktorija Armonaitiene
CHEF KUNDSERVICE
Viktorija har en kandidatexamen i engelsk filologi, därför kommer ni inte att ha några problem att kommunicera på engelska med henne. Genom att studera i Tyskland en tid gav det henne en möjlighet att veta mer dess om kultur, människor och språk. Dessutom har Viktorija fått nästan tio års erfarenhet av ideell organisationsverksamhet, frivilligarbete och ledarskap. Du kan vara säker på att hon är en öppensinnad, varm person som kommer ge hela hennes hjärta för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta henne om du har några problem med att lösa något som gäller badtunna och bastu. Att garantera en lösning för varje problem och garantiärende är hennes ansvar.Kontakta Viktorija via mail: viktorija@timberin.com, telefon: 0037065773944
Albertas Klovas
Chief Executive Officer at MB TimberIN | Lect. PhD. at Kaunas University of Technology
Lithuania | Civil Engineering


”TimberIN produkter är stort värde för pengarna” – Albert tror att det är hemligheten kring framgångsrika företag. Vi behöver inte nödvändigtvis syfta till att erbjuda produkter för låga priser som möjligt som kan förvärra den slutliga tjänst som våra kunder får och känna sig trygga. Att ha en bra service som utgår från en anständig samråd och dokumentation, efter och ge information om varje steg av inköp och produktion, har ett avtal om de exakta leveransdatum, lösa alla frågor så snabbt som möjligt och därefter ta emot en positiv feedback – det är vad som gör att ”TimberIN” står ut från andra.

TimberIN certificates