Utomhusfat sauna mini small för 2-4 personer

från : 46,882 kr

**Inklusive MOMS;
Uteslut fraktkostnader;

paypalvisamastercard

Artikelnr: saunaterrace. Kategori:

Product Description

Utomhusbastu mini-tunna liten 2-4 personer

* Snabbtips: glöm inte att kontrollera tekniska blad och 3D-bilder av denna modell, välj från listan ovan.

Denna utomhusbastu mini-tunna är designad för 2-4 personer. Tanken är en enkel, liten, uppvärmd utomhusbastu på din terrass där uteplatsen är begränsad. Ingen rök, ingen aska, och grannarna är glada. Om du är en familj på 2-4 personer, är denna utomhusbastu mini-tunna perfekt för dig. De inre bänkarna är mycket bekväma att sitta 3-4 personer på och det bästa är att man till och med kan lägga sig inne i en så liten bastu, det är en smart design.

Den andra stora fördelen med denna typ av bastu är den inre ljusstyrkan. Du kan inte bara välja ett helt panoramafönstret på bakre väggen utan entréväggen plus entrédörren kan också vara gjord av glas. Det ger dig alla funktioner du behöver, och valuta för pengarna finns alltid där.

Och sist men inte minst är rörligheten för en sådan här utomhusbastu. Det passar även de minsta tomterna och vi kan också erbjuda den här modellsatsen (plattpackad). Paketet mäter endast ca. 2 m i längd och 1 m i bredd och höjd.

Nu, när det gäller att välja olika alternativ, har vi fyra förgjorda designer att erbjuda. Kontrollera “de tekniska datan” ovan i rött.

#Terrace Sauna 160 – Denna lilla utomhusbastu har en entrédörr i glas och den elektriska värmaren Harvia Vega 6 KW på höger sida. De främre och bakre väggarna är gjorda av trä, därför är den här bastun ett perfekt val där utsikten inte är så viktig.

#Terrace Sauna 160 med ett halvmåneglas på baksidan – Ett bra alternativ för de som kan njuta av den spektakulära utsikten från bastun. Det multiplicerar mängden ljus som du kan förvänta dig i bastun. Du kan alltid förvänta dig en bättre bastu med en fantastisk utsikt.

#Terrace Sauna 160 med en främre glasvägg – Ett bra alternativ för dig att njuta av utsikten medan du badar i bastun. Detta är ett populärt och mycket efterfrågat alternativ för utomhusbastur.

#Terrace Sauna 160 med en främre glasvägg och halvmåneglas på baksidan – Om du har en enastående plats att sitta på i denna vackra minibastu är den här typen precis för dig. Den maximala mängden ljus och tillfredsställelse garanteras. Med denna typ av bastu kommer dina förväntningar att överträffas.

* Dekorativa delar och dörrar till bastun på grund av bättre hårdhet produceras alltid av gran men målas i matchande färg i bastu.

Tekniska blad

Recensioner

There are no reviews yet

Bli först med att recensera “Utomhusfat sauna mini small för 2-4 personer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Redan med

Välj nedan

Färg på tak

Välj nedan

Monteringstyp

Välj nedan

Curbside Leverans

Välj nedan