Beställde en 4m lång bastutunna (den ovala modellen). Var lite nervöst i början då det var ett utländsk företag men jag kan intyga att detta är ett väldigt seriöst och professionellt företag som jag rekommenderar starkt!
Inget är problemfritt. Det tog lite tid innan jag fick den pga pandemi och förändrade råvarupriser, men det har varit helt förståligt vi har haft en bra dialog hela vägen. Jag missuppfattade även lite vad standard utförande av bänkar och dörrar var då det finns olika varianter på demo bilderna. Mitt fel, men det löste vi bra ändå! Men kom bara ihåg att kommunicera alla detaljer väl redan från start, både stora som små så underlättar det för alla. Som sagt företaget har varit super bra att ha och göra med! Kommunikationen har varit top notch, de känns att de jobbar personligt och att de verkligen skräddarsyr deras produkter åt en.

Transporten gick felfritt också. Då bastun kom små blev jag imponerad över kvalitén, kändes att de verkligen är en premium produkt. Har bastat ganska frekvent i den nu och är hur nöjd som helst!

 

Kontakta oss!
close slider
×